2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 16 betyg
2
4
3
2
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 veckor sedan

  Avfärgning

  Jag har blont hår igentligen men har färgat det brunt. Jag undrar om det finns någon risk att det kan bli grönt. Om det blir grönt vad ska man göra då. Tacksam för svar
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Selma😊 Är man brunhårig och skall ljusa upp det så är det ingen fara att man kan få grönt hår utan då är det de röda pigmenten som kommer fram.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  avfärga brunt till blondt

  Hej
  Jag ska bli blond i gen och undrar då vilken av alla dessa avfärgningar rekommenderas? Jag brukar få gul/ oranga nyanser. Och vill helst slippa få just dom. Mvh Linda 🌸
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Linda :)
   Jag tycker själv att lyko.se/colourb4/colourb4-haircolourremover-extra-streng är väldigt bra. Däremot så blir det lätta orangea/varma toner då man bleker eller avfärgar, så du kan köra avfärgning, sen kan det behövas någon toning som dämpar ner de varma tonerna.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Urtvättat

  Skulle denna kunna vara värd att prova för att få ur det sista av det blå grönaktiga som jag har nu?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Ja det ska den göra, så tycker absolut du kan testa få se om det tar bort något :)
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hur göra?

  Hej! Jag blekte mycket slingor med Mood 106. Dessvärre sköljde jag ur för tidigt (e. 30 min.) och håret blev ganska gult. La då i en Loreal casting creme gloss 10.21 i hopp om att tona håret i en kallare färg. Det gick inte vägen. Håret är nu exakt som på bilden på förpackningen ovan (Loreal super blonde creme Prelighterner) dvs alldeles för varmt. Jag vill ha en kall ton på håret. Tänkte jag skulle prova lägga i en Loreal casting creme gloss 10.10 men ska jag avfärga med denna produkt innan jag tonar håret igen? Eller kan 10.10 ge en kallare ton utan att jag behöver avfärga 10.21? Tacksam för svar!!
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Johanna!
   Du behöver inte avfärga först utan kan lägga 10,10 direkt på om håret fortfarande är väldigt varmt.
   Du kan också testa att köra lite silverschampo först, då det kan neutralisera och ta bort en del varma toner :)
   1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Lukt?

  Hej, har kollat på många olika avfärgningar och i kommentarerna på alla står det att det stinker mycket i håret efter. Är denna produkt också sån?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Katarzyna!
   detta är som en mildare blekning och är inte riktigt samma som en avfärgning, så doften är inte som på en avfärgning.
   Gilla

Loreal Paris
Super Blonde Creme Avfärgning

16 Betyg
139:-

Loreal Paris Super Blonde Creme Avfärgning
Vill du bli blond? Perfect Blonde erbjuder skräddarsydda blonda nyanser. Vare sig du har mörkbrunt eller blont hår låter Perfect Blonde dig välja mellan tre nyanser för att du ska få exakt den blonda färg du vill ha: Perfect Blonde Highlight kit, Perfect Blonde Maximum eller Perfect Blonde Super Blonde (blekning).

Användning:
Viktigt: färgen kan framkalla en allergisk reaktion som i vissa sällsynta fall kan vara allvarlig. Det är absolut nödvändigt, i samtliga fall, att göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används (se bruksanvisning). Använd ej: om du tidigare har reagerat på hårfärgningsprodukter eller har en irriterad eller skadad hårbotten. Hennatatuering: om du någon gång har gjort en hennatatuering finns det risk att du har utvecklat allergi utan att veta om det. Använd inte produkten utan att först göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används.Kom ihåg att köpa produkten i god tid så att du hinner göra allergitestet 48 timmar innan.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020