Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 16 betyg
2
4
3
2
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 veckor sedan

  Lukt?

  Hej, har kollat på många olika avfärgningar och i kommentarerna på alla står det att det stinker mycket i håret efter. Är denna produkt också sån?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Katarzyna!
   detta är som en mildare blekning och är inte riktigt samma som en avfärgning, så doften är inte som på en avfärgning.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Brunt till ljusbrunt/blont

  Hej! Jag har tidigare gjort två avfärgningar (colour b4 och colourless remover max effect) vilket gjorde att mitt hår gick från nästan svart till en brun nyans med inslag av rött. Eftersom jag är less på att underhålla färgen (är blond/ ask blond egentligen) vill jag försöka ljusa upp mitt hår så jag slipper färga och slita på det mer. Vet att det är svårt att säga i förväg hur resultatet kommer att bli men vad tror ni denna kan göra med mitt hår? Vet att det sliter men förhoppningsvis mindre än en blekning? Har långt och ganska tjockt hår
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Saga! Detta är en blekning men den är något mildare. Dock gör detta att den inte kan ljusa upp det fullt lika mycket som en vanlig blekning.
   Gilla
 • för 7 månader sedan

  Fråga

  Hej, jag har just nu ljus kall lila hårfärg o tänkte använda den här för att få bort de, ja har blont under o tänkte få bort de lila innan ja färgar turkost, så tänkte bara fråga om ni tror de skulle funka tillräckligt mkt med bara 1 sån här o sen inget mer efter, de behöver ju it bli Blond blont igen till 100% men ändå nästan så de lila inte ändrar den turkosa färgen något då ja ska ha klar stark men ljus turkos färg, vill helst it köpa en till avtoning eller nån blondering efteråt igen då ja ska utomlands snart o vill spara varje krona ja kan, så hoppades om nån visste om 1 sån här förpackning skulle hjälpa, tack i förhand🥰
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 7 månader sedan
   Om du kommer att vara mörkare och mer intensivt lila skulle jag rekommendera dig denna istället:
   https://www.lyko.se/colourb4/colourb4-haircolourremover-extra-streng

   Om ditt hår är gult när du färgar det turkost är risken stor att nyansen blir mer grön än turkos. Så börja med avfärgningen för att få bort det lila och lägg några dagar senare i en blekning. Då tror jag att du kommer att få bäst resultat 🙂
   Gilla
 • för 10 månader sedan

  Blond

  Hej jag har en fråga jag har mörk brunt nu. Kommer jag kunna få en ljus färg så jag kan färga håret blont om jag kör på denna produkt?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 10 månader sedan
   Hej Rebecca! Det är tyvärr omöjligt att säga vilken färg ditt hår kommer att ha efter denna avfärgning. Det beror helt på hur pass mörk du är, hur många gånger du färgat samt underliggande pigment.
   Gilla
 • för 12 månader sedan

  Hej!

  Jag undrar om den här bleker eller om den drar ur färgpigmenten? (Samma som Colourless?) Hade helst velat ha Colourless eller B4, men ingen av dom finns ju lager just nu.. /Emily
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 12 månader sedan
   Hej Emily.
   En avfärgning bleker också, dock är den inte lika stark som en vanlig blekning är, så även denna bleker.
   Colorless beräknas att finnas åter på vårt lager om ca 2 veckor :)
   2 gillar

Loreal Paris
Super Blonde Creme Avfärgning

16 Betyg
139:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Loreal Paris Super Blonde Creme Avfärgning
Vill du bli blond? Perfect Blonde erbjuder skräddarsydda blonda nyanser. Vare sig du har mörkbrunt eller blont hår låter Perfect Blonde dig välja mellan tre nyanser för att du ska få exakt den blonda färg du vill ha: Perfect Blonde Highlight kit, Perfect Blonde Maximum eller Perfect Blonde Super Blonde (blekning).

Användning:
Viktigt: färgen kan framkalla en allergisk reaktion som i vissa sällsynta fall kan vara allvarlig. Det är absolut nödvändigt, i samtliga fall, att göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används (se bruksanvisning). Använd ej: om du tidigare har reagerat på hårfärgningsprodukter eller har en irriterad eller skadad hårbotten. Hennatatuering: om du någon gång har gjort en hennatatuering finns det risk att du har utvecklat allergi utan att veta om det. Använd inte produkten utan att först göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används.Kom ihåg att köpa produkten i god tid så att du hinner göra allergitestet 48 timmar innan.

Köps ofta tillsammans

288:-
273:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019