Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Loreal Paris Super Blonde Creme Avfärgning

11 Betyg
139:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Loreal Paris Super Blonde Creme Avfärgning
Vill du bli blond? Perfect Blonde erbjuder skräddarsydda blonda nyanser. Vare sig du har mörkbrunt eller blont hår låter Perfect Blonde dig välja mellan tre nyanser för att du ska få exakt den blonda färg du vill ha: Perfect Blonde Highlight kit, Perfect Blonde Maximum eller Perfect Blonde Super Blonde (blekning).

Användning:
Viktigt: färgen kan framkalla en allergisk reaktion som i vissa sällsynta fall kan vara allvarlig. Det är absolut nödvändigt, i samtliga fall, att göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används (se bruksanvisning). Använd ej: om du tidigare har reagerat på hårfärgningsprodukter eller har en irriterad eller skadad hårbotten. Hennatatuering: om du någon gång har gjort en hennatatuering finns det risk att du har utvecklat allergi utan att veta om det. Använd inte produkten utan att först göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används.Kom ihåg att köpa produkten i god tid så att du hinner göra allergitestet 48 timmar innan.

Loreal Paris

Köps ofta tillsammans

Loreal Paris Super Blonde Creme Avfärgning
Fudge Clean Blonde Shampoo + Conditioner
Pris för allt
428:-

Köps ofta tillsammans

Loreal Paris Super Blonde Creme Avfärgning
Garnier Olia Hårfärg 5.0 Brun
Lanza Keratin Healing Oil 50ml
Pris för allt
447:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Ta bort för mörk toning

  Hej! Jag hade ljusbrunt/rött/slingit hår och la en ljusbrun intensivtoning på med förhoppningen att jag skulle bli snäppet mörkare bara ... slutade med att jag blev svarthårig :( kan jag använda denna och sedan lägga en toning ovanpå det direkt efter? En ljusare förstås än den första jag använde som blev svart.

  Tack!
  Hälsningar
  Kelley

  kelley2
  för 3 veckor sedan
  • Hejsan. Denna kommer ej att återställa ditt hår till vad det var innan toningen. Avfärgning och blekning är i stort sätt samma sak. Alternativen du har är att avvakta tills toningen börjar blekna/tvättas ur, eller att avfärga/bleka för att sedan kanske lägga i en ny toning med önskad färg. Det absolut bästa är om du rådfrågar din frisör innan du går vidare. Färgfrågor är alltid svåra att ta såhär då man inte kan se och känna på håret. Lycka till. Hör av dig till oss på kundtjänst om du har några funderingar. /Maria

   Maria-Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
  • Tips för att ta bort en misslyckad färgning skonsamt eller iallafall få bort d mesta av färgen är att krossa C-vitamin brustabletter och blanda med tex head & shoulders schampo och sen på fuktigt schamponerat hår. Googla på det så får du upp massa tips:)

   Caroline_205
   för 1 vecka sedan
 • Hur gör man?

  Jag har colour fresh lila från maria nila och jag vill ha tillbaka blont hår så möjlighet att använda denna för att avfärga bort lila färg från håret?

  leilasvetlov
  för 1 månad sedan
  • Hej! Denna avfärgning borde absolut hjälpa dig få tillbaka det blonda. Tvätta ur så mycket färg som möjligt med ett djuprengörande schampoo innan du använder avfärgningen

   Magnus-Kundtjänst
   för 4 veckor sedan
 • Hej

  Jag fick gult orange av den här har använt en blekning efter den här av färgningen. Men gul orange färgen är fortfarande kvar. Har ni något tips om hur jag kan få bort färgen gult orange?

  Emma1130
  för 5 månader sedan
  • Hej! Om du är tillräckligt ljus med dessa pigment så kan du använda sig av exempelvis lättoning, silvershampo eller eller en färginpackning för att dämpa dessa. Är du dock ganska mörk och vill bli ljusare så kan du behöva bleka det igen.

   Mikaela-Kundtjänst
   för 5 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017