6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 162 betyg
6
3
3
23
127
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Om du letar efter en ny favorit...

  ✨Nu har jag hittat min nya favorit mascara. Efter att ha läst kommentarerna här så beslutade jag mig för att prova L’oréal telescopic, vilken tur att jag vågade testa. Den här mascaran är den bästa jag provat. Borsten är lång, tunn och hård vilket ger långa och separerade fransar! Mer än nöjd, prova du också! 💫 #tävling
  19 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Kladdig

  Jag har så ofantligt svårt med mascara. Har korta fransar och nästintill omöjligt att hitta en. Denna var inget annorlunda. Tyvärr.
  Kladdig och ff lika korta.
  Bara svartare.
  Får leta vidare.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  😮

  Alltså jag har hört så mycke bra om denna men jag ha alltid trott att de varit bullshit, beställde hem en för att se om hypen stämde, vart väldigt förvånad har använt lösögonfransar varje dag i snart 4 år så mina egna fransar är lite korta och fula.. men wow denna mascara va magisk
  2 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Prisvärd favorit

  En av de bästa budgetmascarorna på marknaden. Bra gummiborste som ger både längd, volym och separerar fransarna utan klumpar. Enda nackdelen är att de glesa piggarna på borsten gör det lite svårt att måla mina tunna underfransar.
  1 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Mascara

  Super bra mascara, bra pris och gör väldigt stor skillnad. Rekommenderas strakt! #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bästa mascaran!

  Efter många positiva kommentarer från olika håll bestämde jag mig för att testa en ny mascara. Köpte den här mascaran då den var på rea. Och det måste ha varit det bästa köpet någonsin! Har nedböjda långa fransar men när jag sätter på den här mascaran "lyfts" de upp och gör fransarna så långa och fina. En lätt och bra mascara, som jag rekommenderar till alla!

  #tävling
  1 gillar

Loreal Paris
Telescopic Mascara Magnetic Black

162 Betyg
119:20Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

L'Oréal Paris Telescopic Mascara Magnetic Black
Upp till 60 % längre fransar, förstärkta vid basen och förskönade med ett par enkla svep. Nu är det fullt möjligt tack vare Telescopic, den första mascaran från L"Oréal Paris som förlänger och definierar fransarna. Den innovativa och flexibla precisionsborsten separerar och förlänger fransarna på ett vackert sätt, utan klumpar.

Användning:
Precisionsborsten är flexibel, har fyra fingrar och förstärker ögonfransarna från rot till topp: dess släta ytor släpper ifrån sig exakt rätt mängd mascara på varje frans ända ut i ögonvrårna, för en intensiv blick på ett ögonblick.

8ml

Finns även i paket

Loreal Paris
Telescopic Black x 3
303:20Rek. pris 447:-

Köps ofta tillsammans

208:20
587:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020