Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Loreal Paris Telescopic Mascara Black

10 Betyg
149:-

Loreal Paris Telescopic Mascara Black
Upp till 60 % längre fransar, förstärkta vid basen och förskönade med ett par enkla svep. Nu är det fullt möjligt tack vare Telescopic, den första mascaran från L&rsquoOréal Paris som förlänger och definierar fransarna. Den innovativa och flexibla precisionsborsten separerar och förlänger fransarna på ett vackert sätt, utan klumpar.

Användning:
Precisionsborsten är flexibel, har fyra fingrar och förstärker ögonfransarna från rot till topp: dess släta ytor släpper ifrån sig exakt rätt mängd mascara på varje frans ända ut i ögonvrårna, för en intensiv blick på ett ögonblick.

8ml

 • Kategori:Mascara
 • Artikelnummer:
  1185-302-0001
Loreal Paris

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  Kan inte leva utan denna mascara!

  Jag kan verkligen inte leva utan denna mascara! Det är den bästa jag har provat. Den ger verkligen långa fina fransar, upplever att fransarna blir längre och dem är lätta att reda ut med denna mascara! Fransarna klumpar inte ihop sig som det kan göra med många andra mascaror men inte med denna! Den är absolut ett måste 😍

  Jeanette1811
  för 5 dagar sedan
  • En bland de bästa mascarorna.

   Anna_1220
   för 5 dagar sedan
  • Världens bästa mascara! (Jag är hudterapeut). Enkel att applicera och ett häpnadsväckande resultat! Loreal är så fantastiskt bra!

   Anne320
   för 5 dagar sedan
 • Bästa mascaran för långa och definerade fransar!

  Älskar denna!!

  sofia.olssonalvebro
  för 2 veckor sedan
 • Bästa

  Har använt i många år. Perfekt för att få långa definerade fransar som inte klumpar. Tillsammans med en bra ögonfransböjare blir resultatet grymt. Bästa mascaran!!

  Hanna4838
  för 1 månad sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017