1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 42 betyg
6
11
5
6
14
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  Favoritfoundation efter att ha provat många

  True match är verkligen helt fantastisk! Jag har fet/normal hy och tycker att denna täcker lagom mycket. Om du gillar lättare foundations som ger bra glow och en naturlig look så är denna perfekt. Tycker den blandar in sig i huden snabbt och lägger sig inte som ett "lager" över huden som jag upplever att många andra foundations gör.

  Jag brukar köpa denna i en ljusare och en mörkare nyans då jag brukar bli väldigt ljus i huden på vintern och väldigt brun på sommaren. Brukar då köpa 2N och 5N eller 6N. De funkar perfekt att blanda och på så sätt får jag en perfekt nyans året om!

  Rekommenderar att applicera den med en beautyblender eller med händerna, tycker man får finast finish då :) Brukar även använda transparent puder till för att inte lägga på en annan färg "över". #tävling
  8 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  .

  Tycker inte alls om denna, känns som om den aldrig torkar och ansiktet är klibbigt hela dagen. Täcker dock hyfsat.
  4 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Jämn ton

  Ger huden en jämn ton, utan att man känner sig för hårt sminkad.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Vilken färg??

  Hej, jag har alltid köpt clinique foundation i färg alabaster. Någon som vet vilken färg man ska ta på denna true match som är så lik som möjligt??
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Färg

  Vilken nyans är ljusast?
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Bästa fondationen

  Det här är den bästa fondationen jag har provat och då har jag provat en hel del olika. Min hudtyp är kombinerad torr på kinder panna och fet i T- zonen. Denna håller hela dagen utan att börja glida runt som vissa andra jag har provat.
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 11 månader sedan

  Slår alla foundations på Sephora

  Då jag länge har haft en kombinerad problemhy har jag provat väldigt, många foundations, och alltid funnit mig komma tillbaka till denna. Denna foundation passar dig som har en lätt torr-normal/lätt fet hy (dvs. nästan, nästan alla).

  Det enda minuset, och enda anledningen till varför den inte får en 5/5 är det ganska fattiga utbudet av nyanser. Annars - helt fantastisk!
  1 gillar

Loreal Paris
True Match
Foundation 2N Vanilla

42 Betyg
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

True Match är en foundation som matchar och harmonierar med hudens ton och struktur. Det breda spektrat av färger i True Match familjen har tagits fram efter en fördjupad analys av kvinnors olika hudtoner och är så snarlika hudens naturliga nyans att de smälter samman med den och jämnar ut hudtonen.

Användning:
Tack vare de tre lätta oljorna kan du anpassa hur täckande du vill ha resultatet: make upen bearbetas efter önskemål för att uppnå en naturlig perfektion.True Match döljer imperfektioner utan att bli för täckande: den mikrofina, otroligt lättflytande konsistensen anpassar sig perfekt efter huden.

Köps ofta tillsammans

248:-
388:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019