1 användarbild
2 looks

Looks

Bli ett med din hud
Majas Lash Look

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 44 betyg
6
11
6
7
14
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Favoritfoundation efter att ha provat många

  True match är verkligen helt fantastisk! Jag har fet/normal hy och tycker att denna täcker lagom mycket. Om du gillar lättare foundations som ger bra glow och en naturlig look så är denna perfekt. Tycker den blandar in sig i huden snabbt och lägger sig inte som ett "lager" över huden som jag upplever att många andra foundations gör.

  Jag brukar köpa denna i en ljusare och en mörkare nyans då jag brukar bli väldigt ljus i huden på vintern och väldigt brun på sommaren. Brukar då köpa 2N och 5N eller 6N. De funkar perfekt att blanda och på så sätt får jag en perfekt nyans året om!

  Rekommenderar att applicera den med en beautyblender eller med händerna, tycker man får finast finish då :) Brukar även använda transparent puder till för att inte lägga på en annan färg "över". #tävling
  9 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 29 månader sedan

  .

  Tycker inte alls om denna, känns som om den aldrig torkar och ansiktet är klibbigt hela dagen. Täcker dock hyfsat.
  4 gillar
 • för 3 veckor sedan

  En stor favorit!

  True match har verkligen blivit min favorit, jag har färgen 1N då jag är väldigt ljus i hyn. Jag applicerar den med en pensel, sen lägger jag concealer med en beautyblender,och ett transparant puder, tycker man får bästa resultat då.

  Du som vill ha en foundation som är lätt att lägga, som ger mycket glow men samtidigt som ser väldigt naturlig ut så är detta en perfekt foundation för dig!
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Funkar inte på min hud

  Mycket täckande och smälter in bra. Kan rekommendera denna för dom som inte är torra. Jag har själv blandhy och är lätt att den lägger sig i fina linjer och vid torra partier väldigt synd för gillar konsistensen och hur lätt den känns på huden. #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Vilken färg?

  Jag har tidigare använt Maybelline Fit Me foundation 125 men tänkte nu övergå till L'Oréals True Match. Vilken färg är närmast i ton?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Bella! 😊
   Jag rekommenderar verkligen att du testar i fysisk butik innan du beställer. Detta för att säkerställa att du får den nyans som matchar dig allra bäst. Det är svårt att jämföra nyanserna mellan olika varumärken.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Jämn ton

  Ger huden en jämn ton, utan att man känner sig för hårt sminkad.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Vilken färg??

  Hej, jag har alltid köpt clinique foundation i färg alabaster. Någon som vet vilken färg man ska ta på denna true match som är så lik som möjligt??
  Gilla

Loreal Paris
True Match
Foundation 2R2C2K Rose Vanilla

44 Betyg
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

True Match är en foundation som matchar och harmonierar med hudens ton och struktur. Det breda spektrat av färger i True Match familjen har tagits fram efter en fördjupad analys av kvinnors olika hudtoner och är så snarlika hudens naturliga nyans att de smälter samman med den och jämnar ut hudtonen.

Användning:
Tack vare de tre lätta oljorna kan du anpassa hur täckande du vill ha resultatet: make upen bearbetas efter önskemål för att uppnå en naturlig perfektion.True Match döljer imperfektioner utan att bli för täckande: den mikrofina, otroligt lättflytande konsistensen anpassar sig perfekt efter huden.

Köps ofta tillsammans

328:-
407:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020