1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 6 betyg
0
1
0
1
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Prisvärd produkt för maxat glow

  Har tidigare använt en bb-cream från Maybelline under vår/sommar när jag vill ha lättare täckning och mer glow, men testade denna istället nu. Använder den istället för foundation ovanpå min ansiktskräm. Den känns lagom täckande och lätt att applicera jämnt. Konsistensen är lite gel-aktig och skön på huden. Ger betydligt mer glow än en vanlig bas, så jag får dämpa ner T-zonen med puder för att inte bli för glansig. Men överlag en bra produkt till bra pris!
  6 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Kommer köpa igen..

  Gillade denna!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 veckor sedan

  Glow!!

  Blandar denna i min foundation för ett mycket fint glow! bara några få droppar behövs, superprodukt!
  3 gillar
 • för 3 månader sedan

  Älskar

  Älskar hela serien, så fint glow. Täcker lagom mycket för mig nu när sommaren är på ingång och jag ser så fräsch ut i hyn. En riktig toppen produkt.
  #tävling
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Swatches

  Hej! Är denna produkt samma som Loreal glowtion? Googlat men hittar ingenting om denna glow cherie. Hade gärna sett swatches på nyanserna innan köp:)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 månader sedan
   Hej Sofia :)
   Det är samma produkt.
   Jag kollade med lagerbutiken om vi hade dessa som tester, tyvärr fanns det ej. Annars så hade vi självklart löst en bild på de olika nyanserna. Nu är det tyvärr inte möjligt.
   Gilla
 • för 6 månader sedan

  Nyfiken

  Kommer ni få hem dessa igen?
  Gilla
  • för 3 månader sedan
   Täcka inte alls. Försökte använda det även som highlighter men det försvinner snabbt. Är du en full coverage tjej är det inget till dig, däremot har du fin hud o inga pigmenteringar kan det kanske fungerar för dig. Är dock en fin o naturlig glow o på näsan o ovanpå läpporna kan det fungerar kanske även på skulderna när man har en liten solbränna att få fram lite lyster som en naturlig highlighter. Skulle dock inte köpa det igen.
   Gilla

Loreal Paris
Glow Chérie Glow Enchancer Porcelain

6 Betyg
159:-

Fler nyanser

Omedelbart uppljusande och återfuktande för en fräsch och välmående lyster i hela ansiktet. Jämnar ut skönhetsfel och ger huden ett slätare intryck.

30ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019