6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 48 betyg
7
4
11
3
23
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Funkar hur bra som helst

  Jag har alltid haft problem att färgen släpper efter viss antal tvättar då mitt hår är lite sliten. Men denna färgen sitter hur bra som helst! Fin glans med
  6 gillar
 • Blond utan för silvriga/gråa toner

  Hej! När jag färgat mitt blekta/blonda hår har jag alltid använt askblond. Tycker nu att mitt hår ser för silvrigt/ grått vilket jag gärna vill färga bort. Hur ska jag gå tillväga? Kan jag använda mig av pärlemor blont eller har du någon annan lösning som kan fungera? :)
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Karin! Om du endast anser att din färg är för kall så kan du använda dig av djuprengörande shampo för att det askiga skall släppa och sedan välja en lite varmare färginpackning så slipper du slita på håret.
   1 gillar
 • Funkar det?

  Hej! Jag har tidigare slingat mitt hår hos frisör (aldrig färgat mörkare såvitt jag minns) men vill nu prova en hemmabehandling, främst för att ljusa upp utväxten och då jag inser mina begränsningar att göra egna slingor tänker jag mig att köra en lättare blekning av hela håret, förhoppningsvis kanske mina tidigare slingor ändå gör att håret får en lite färgskiftning i längderna men det är inget krav. Jag önskar en fortsatt grå/silvrig nyans, absolut inte gul(!) Skulle den här färgen och nyansen funka för mig eller kan ni rekommendera något annat lämpligt? Behöver jag i så fall två förpackningar eller räcker det med en? Tacksam för svar!
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej! Jag rekommenderar två paket blekning men det räcker med en mousse toning. Tänk på att 9,5-12 är väldigt grå. Ett tips är att kanske börja med 9,5-1.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Färga i torrt hår? (Montamarte 7.46)

  Om jag inte missminner mig så ska denna färgas i blött hår enligt paketet. Är detta viktigt, eller kan en få likadant resultat även om en färgar i torrt hår? Blir det mindre intensiv röd färg då...?

  Har förövrigt aldrig färgat i blött hår, så är osäker på hur en ens gör det, haha...!
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej! Det stämmer att denna rekommenderas att läggas på fuktigt hår. Det räcker med att man fuktar på det med en vattenspruta men det går även att lägga den i torrt.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  7.46

  Ska denna färgen utgå?
  Hälsningar Cecilia
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Cecilia
   Nej denna kommer inte att utgå
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Lätt att använda

  Lätt att applicera, fin färg, fin doft
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Blev den mörkblond?
   Gilla

Loreal Paris
Recital Preference
5.21 L Etoile

48 Betyg
119:20Rek. pris 149:-

Fler nyanser

En glamorös hårfärg med en teknik som hjälper till att bevara färgen och garanterar ett intensivt och färgstarkt resultat med lyster i upp till åtta veckor samt sex veckors glans. Ett patenterat anti-blekningssystem låser in färgen i håret och ger en glansig och varaktig färg som täcker grått hår samtidigt som den skyddar och reflekterar ljus. Paris Récital Préférence innehåller en Hi-Shine efterbehandlingskur som är berikad med E-vitamin och UV-filter för att vitalisera och förlänga din färg från första dagen.

Täcker upp till 100 % grått hår.

Denna produkt innehåller:
En flaska färggel, 40 ml
En applikatorflaska med framkallningskräm, 80 ml
En Hi-Shine efterbehandlingskur, 54 ml
En Hi-Shine Elixir, 4,4 ml
Ett par plasthandskar
En bruksanvisning

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019