2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.5

Baserat på 54 betyg
23
11
5
2
13
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Butik & Salong
  för 4 månader sedan

  En nyansering!

  En superfin hårfärg som tar bort gula toner.

  Vill dock tillaga att denna ljusar upp till 3 nivåer. Så om vi skulle jämföra denna med MOOD´s blekningar som färgar upp till 9 nivåer så är denna en svagare variant, passar bättre till att få bort gula toner!
  Så om du nu försöker gå från brunt med förhoppning att bli blond så kommer håret inte ljusas upp tillräckligt.

  MEN en toppen produkt om du har blekt håret och vill få bort gula toner!
  8 gillar
 • obs!! Står ej blekning på produkten.

  Här på Lyko står det att det är en blekning. Det är inte en blekning eller avfärgning!! Står på produkten.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Martina ✨
   Det beror lite på hur pass mycket gult det är, är det endast lite kan du absolut testa denna, annars skulle jag nog råda att köra en riktig blekning. Är det däremot inte så mycket, kanske det också kan funka med ett silverschampo som tar bort de gula tonerna 👍😊
   Gilla
 • Fråga om färg

  Hur många förpackningar behöver man till hår som är ungefär till nyckelbenen? Och jag färgade mitt hår mörkbrunt för ca 3 veckor sen, tänkte köra på mood 107 blekningen typ två gånger ifall det behövs och sen vänta ca 1-2 veckor och lägga i denna färg. Kan jag göra det om jag använder nån slags hårinpackning eller något bra balsam utan att det slits alldeles för mycket? Har ganska friskt hår naturligt så den bruna färgen har försvunnit en del då mitt hår inte sugit upp det riktigt.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Linnea! 😊
   Har du väldigt tjockt hår kan det behövas två förpackningar annars bör en räcka 👍
   Håret slits väldigt mycket vid blekning så det är bra att du använder en reparerande inpackning för att bygga upp håret. ✨
   Gilla
 • Dålig färg

  Har färgat några gånger med denna färg och varje gång resultatet blir samma, ser ingen skillnad före och efter, gula toner finns fortafarnde, den färgar inte ens mina rötter som var gul blonda. Väldig besviken, ska inte köpa den mer ... Den ser så fin ut på förpackningar..
  1 gillar
 • På mörkt hår?

  Jag har väldigt mörkbrunt, ofärgat hår och önskar att ljusa upp det (behöver inte vara i närheten av blont). Det står i beskrivningen att denna färg kan ljusa upp mörkt hår. Men kommer denna färg att hjälpa på väldigt mörkt? Och hur många paket behövs, jag har hår 5 cm över nyckelbenen men ganska tjockt hår?
  Gilla
  • för 2 månader sedan
   Hej! Om du vill ljusa upp håret är det nog smartare att ta en vanlig blekning så att du vet att du får resultat. Men denna funkar säkert delvis.
   Gilla
 • ...

  Hej!

  Tror ni att denna kommer hjälpa mig att göra mitt hår kallare & ta bort de gul/ orangea tonerna? Har redan blekt 3 ggr o tappat iprincip allt mitt hår:( hört blandat om just denna... de e lite mer orangea toner i längderna än vad som syns på bilden, har ni annars tips på någon annan färg man kan använda?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Isabell!
   Har du redan blekt tre gånger och om det är väldigt slitet skulle jag börja med att använda silverschampo, eller en färginpackning i silver lyko.se/maria-nila/maria-nila-palette-colour-refresh-pearl-silver och se hur mycket av de varma tonerna som försvinner. Det är absolut mest skonsamt, så börja där och se hur det blir. 😀👍
   Gilla

Loreal Paris
les Blondissimes Préférence Extreme Platinum

54 Betyg
129:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Upplev en intensiv blondering som bleker håret upp till 8 steg! Den exklusiva efterbehandlingen,berikad med kallt färgpigment för att motverka gula skiftningar,ger en ren och klar platinablond hårfärg som håller länge.

Bleker håret upp till 8 steg. Den passar perfekt också till mörkt hår för att få ljusare toner. Olämplig för grått hår.

 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1185-139-0000

Finns även i paket

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter