4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 3 betyg
0
0
3
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Source essentielle

  Detta balsam har en mildare doft av blommor. Den har en väldigt krämig konsistens, detta beror antagligen på att produkten inte innehåller någon silikon och har 99% naturliga ingredienser. Den äterfuktade håret efter det urtorkande schampot. Det la sig utanpå hårstrået så man fick ta en rejäl klick och massera in det.
  Helhets intrycket är att det är ett okej balsam som gör sitt jobb och har bra ingredienser!
  #Lykoinflutester #Sourceessentielle #EmmaS
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  OKEJ BALSAM...

  Jag ger detta balsam en svag 3:a. Det är bättre än det uttorkande shampoot i samma serie men trots att håret gick lätt att reda ut efteråt återfuktade det inte mina längder tillräckligt utan lämnade en torr , statisk och flygig känsla i håret. Balsamet har samma fräscha SPA- liknande blom/ört- doft som shampot och är i en tjock, krämig konsistens. Snygg och stilren förpackning och superbra att det innehåller till 99% naturliga ingredienser. Jag har långt, färgat, slingat och ömtåligt hår med fina strån. Kan säkert passa ngn som inte har preparerat hår. Av shampoo, balsam och håroljan i samma serie tyckte jag om den sistnämnda bäst!
  #LykoInflutester
  #Sourceessentielle
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Inte det bästa jag provat

  Det luktar gott - och det är nog dess främsta fördel. Men jag är van vid produkter där tovor och friss liksom rinner ur håret vid användning av balsam, och den här produkten ger mig inte den upplevelsen. Det är bättre än schampot, men inte tillräckligt bra för att jag ska vara intresserad av att använda det igen. Kostnad och kvalitet är inte alltid kompatibla, och i det här fallet överstiger priset kvaliteten med ganska mycket.

  Mitt sammantagna betyg efter schampo, balsam och hårolja är att mitt hår ett dygn efter hårtvätt, känns torrare och frissigare än på länge. Supertrist.

  För någon som har en annan sorts hår än det som sitter på mig kan det däremot säkert vara en kanonbra produkt. Men på mitt torra, frissiga och toviga hår - nej.

  #lykoinflutester #Sourceessentielle
  Gilla

Loréal Professionnel
Source Essentielle
Professionnel Daily Detangling Cream 200 ml

3 Betyg
179:-Rek. pris 289:-35
Fri frakt, kan skickas omgående
Dagligt balsam för alla hårtyper. Formulan innehåller 99 % ingredienser av naturligt ursprung, däribland aloe vera extrakt. De resterande 1 % är nödvändiga för att säkerställa doft, konsistens och kvalitet.

Applicera produkten efter schamponering, i blött hår. Skölj ur. Vid kontakt med ögonen, skölj genast.

200ml

Köps ofta tillsammans

308:-
627:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019