6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2

Baserat på 3 betyg
0
3
0
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  Source essentielle

  Detta schampo torkade ur mitt hår väldigt mycket, det doftade dessutom väldigt starkt. Det krävdes mycket produkt för att det ska räcka till hela håret.
  Jag gillar aspekten med de 80% som är naturliga ingredienser och att det är silikonfritt. Snygg förpackning, men doften tog tyvärr över.
  #Lykoinflutester #Sourceessentielle #EmmaS
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Uttorkande shampoo....

  Snygg, stilren flaska och härlig SPA-liknande doft av blommor/örter. Fin effekt också med små blomblad i flaskan.
  Den är dock otymplig att hälla ur och shampoot är lättflytande så det krävs mkt produkt till mitt långa hår. Blev en konstig, "sträv" känsla i håret när man shamponerar in det. Mitt hår är långt, färgat och slingat med ömtåliga, tunna hårstrån. Shampoot gjorde ordentligt rent i hårbotten men torkade tyvärr ut mina längder trots efterföljande balsam i samma serie. Mitt hår blev flygigt och statiskt.
  Jättebra att det innehåller till 80% naturliga ingredienser och är silikonfritt men passade inte min hårtyp. Kanske kan funka till någon med lite kortare, inte så krävande hår.
  Av shampoo, balsam och hårolja är den sistnämnda bäst enl mig.
  #LykoInflutester
  #Sourceessentielle

  + 2

  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Inte för mig

  Ett schampo som luktar supergott - men som tyvärr inte gör någonting för mitt torra, frissiga och toviga hår. Flaskan är dryg att hälla ur, jag var tvungen att ta mer schampo för att det skulle räcka till hela håret, och det löddrade knappt alls. Dessutom; all information som står på flaskan är svår att läsa pga genomskinlig flaska och ljusgult genomskinligt schampo. På baksidan är texten så liten att jag skulle behöva förstoringsglas in absurdum för att kunna läsa.

  För någon som har ett mer lätthanterligt hår än vad jag har är jag säker på att det här är ett kanonbra schampo, men för mig - nej, det är ingenting jag kommer att använda igen.

  Mitt sammantagna betyg efter schampo, balsam och hårolja är att mitt hår ett dygn efter hårtvätt, känns torrare och frissigare än på länge. Supertrist.

  #lykoinflutester #Sourceessentielle
  Gilla

Loréal Professionnel
Source Essentielle
Daily Shampoo 300 ml

3 Betyg
169:-Rek. pris 299:-40
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

1500 ml300 ml
Dagligt schampo för alla hårtyper. Formulan innehåller 80 % ingredienser av naturligt ursprung, däribland aloe vera extrakt och akaciablad. De resterande procenten är nödvändiga för att säkerställa doft, konsistens och kvalitet.

Användning: Applicera produkten i blött hår, skölj sedan ur. Vid kontakt med ögonen, skölj genast. Schampoflaskan är påfyllningsbar.

300ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1186-616-0300

Köps ofta tillsammans

298:-
627:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019