12 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 6 betyg
0
2
3
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Source essentielle

  Detta är en väldigt lätt olja för alla hårtyper. Den gör håret glansigt och mjukt utan att att det ser flottigt ut. Väldigt lyxigt utseende med en lavendelkvist I oljan. Den luktar gott och är dryg. Ett plus är att den är en vegansk formula och silikonfri!
  #Lykoinflutester #sourceessentielle #emmaS

  + 1

  4 gillar
 • för 6 månader sedan

  Lätt hårolja med härlig doft!

  Av shampoot, balsamet och håroljan tyckte jag om denna bäst. Den doftar så fantastiskt gott att man inte kan sluta lukta på den, något mandel/blomliknande. Vegansk och 100% ingredienser av naturligt ursprung är ett stort plus! Jättesött med lavendelkvisten i flaskan! Denna hårolja skall vara glansgivande för färgat hår. Jag har långt, färgat + slingat hår med tunna hårstrån. Visst ger den lite glans men inte så mycket som andra håroljor jag provat, säkerligen p g a att denna är fri från silikoner så som hårolja sträcker jag mig hellre efter något annat. Använder denna mest för den galet goda doften och för att ge en vårdande känsla i topparna. Detta är en lätt hårolja!
  #LykoInflutester #Sourceessentielle

  + 3

  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Inte för mig

  Hårtyp: Väldigt långt, väldigt rakt och väldigt tunt, men blankt och lent.
  Luktar riktigt gott! Vill inte sluta lukta på den. Blommigt möter mysigt, på något sätt. Men. Jag tyckte inte att den gjorde något speciellt för mitt hår, mer än att få det se lite flottigt ut. Inte jätteflottig, men inte riktigt rent. Kanske för att jag har väldigt tunt hår, och inte är så van med oljor då jag normalt sett inte använder någon olja alls (så länge jag inte värmebehandlar håret på något sätt, t.ex. föna eller locka, vilket händer kanske en gång var tredje månad), det finns ju en chans att jag bara inte fått in snitsen än. Men om det nu skulle vara fallet har jag trots det inte märkt någon skillnad på mitt hår och kvaliteten, det blev mest ett extra steg i min rutin som inte gav mig något. Den får dock ett stort plus för den gudomliga doften, den fina lavendelkvisten i flaskan, 100% ingredienser med naturligt ursprung och veganska formula, sådant ska alltid uppmuntras.
  #LykoInflutester #Sourceessentielle
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Utspädd ”olja”

  När man tittar på den och den innehåller hela bitar lavendel osv. så upplevs produkten lyxig. Men jag upplever att den knappt känns som en olja eller gör håret något extra glansigt heller för den delen. Produkten känns nästan vattnig och inte alls oljig som jag vill ha för mitt hår. Däremot kan jag tänka mig att de som gillar en mer lättare hårolja att detta är ett bra alternativ för dom. #Sourceessentielle #LykoInflutester
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Helt ok...

  Tycker inte att det gjorde något med mitt håret. Tar man mer än 4 droppar ser det ut som om man har doppat håret i smör men den doftar gudomligt och den är vegansk vilket är toppen men tyvärr ingen produkt jag skulle sträcka mig efter. Doften är vad som får mig att fortsätta använda den. Ser denna produkten mer som en hårarom med vårdande effekt än att den skulle göra mitt hår glansigt.
  #LykoInflutester #Sourceessentielle
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Långt ifrån bäst

  Det här är den produkt jag tyckte bäst om av schampo/balsam/hårolja. Det säger dock inte så mycket, eftersom min upplevelse av den är - sådär.

  Den är ok. Trots att jag har torrt, risigt, frissigt och slitet hår är det ganska blankt ändå, så jag vet inte om jag tycker att det blev extra blankt av den här oljan. Medan håret torkade kändes det rätt trevligt, men ett dygn efter hårtvätt och hårolja är håret torrare och frissigare än det varit på länge. Inte riktigt vad jag förväntar mig efter en produkt till det här priset.

  Dock så tror jag att för någon som har en annan typ av hår än jag, så kan det med stor sannolikhet vara en kanonbra produkt.

  #lykoinflutester #Sourceessentielle
  Gilla

Loréal Professionnel
Source Essentielle
Radiance Oil 75 ml

6 Betyg
259:-Rek. pris 359:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Glansgivande hårolja till färgbehandlat hår. En vegansk formula med 100 % ingredienser av naturligt ursprung, däribland lavendel samt kokosnötolja. Applicera 3 - 6 droppar i längderna och topparna. Skölj inte ur utan låt oljan sitta kvar. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart.

75ml
 • Kategori:Hårolja
 • Artikelnummer:
  1186-619-0075

Köps ofta tillsammans

408:25
722:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019