12 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 6 betyg
0
1
1
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Butik & Salong
  för 19 månader sedan

  FUKT och NÄRING!

  Super bra för ett torrt och livlöst hår! En ny nivå av naturlig hårvård, innehållande 96% naturliga ursprungsämnen!!
  4 gillar
 • för 17 månader sedan

  Ett schampo som gör det den ska, men inte så mycket mer tyvärr.

  Det luktar väldigt gott, ungefär som mandel, och det är fantastiskt att det består av 96% naturliga ingredienser. Konsistensen är väldigt flytande vilket gör att det är lätt att få ut schampo trots den kubiska formen på förpackningen.

  Jag tycker om när schampon löddrar/skummar mycket, men det gjorde tyvärr inte det här schampot. Det bidrog också till att man behöver väldigt mycket schampo för att kunna tvätta hela håret ordentligt. Dessutom kändes håret väldigt torrt när man applicerade produkten, vilket tillsammans med att det inte löddrar så mycket, gjorde det svårarbetat när man skulle massera in schampot. Det står i beskrivningen att det är ett "närande schampo för torrt hår", men min känsla är att det inte riktigt kan stämma. Håret tillförs säkert näring men jag har svårt att se att det passar för torrt hår. Själv har jag väldigt lent hår, men tyckte ändå att torrheten var problematisk.

  Trots det så gör schampot ändå håret rent, vilket är det viktigaste! När man kompletterar med inpackningen i samma serie kändes dessutom inte håret torrt efter duschen trots allt. Men ensam hade den nog inte fått stå kvar i duschen så länge tyvärr!

  #LykoInflutester & #Sourceessentielle

  + 1

  Gilla
 • för 17 månader sedan

  Perfekta Schampot för stylat hår!

  Många känner säkert igen sig i nedan scenario:
  Håret är nytvättat och fräsch - du har precis torkat, plattat och/eller lockat håret. Känner dig snygg.....tills du kommer utanför dörren eller fram till dit du ska. Antingen så finns inte ett spår kvar av dina fina lockar som studsade på axlarna när du gick hemifrån, eller så har klimatet utomhus skapat någon form av burrig golvmopp på ditt huvud där du tidigare hade en glansig sleek look.

  BUT NO MORE!

  Mitt hår är väldigt tjockt och långt, och vanligtvis väldigt burrigt och vågigt (se bild). Jag tvättar det vanligtvis 2 gånger i veckan och har inte problem med att det blir fett/flottigt. Jag klipper det ca var tredje månad eftersom topparna då börjar bli slitna. När jag plattar det så har jag svårt att få det att hålla, och måste därför göra om det varje dag eller ibland även flera gånger på dagen för att det ska hålla sig fint. Och när jag lockar det så är håret så tungt att lockarna går ur efter max 2 timmar.

  Det här (veganska!) Schampot lägger sig som ett jättejättetunt lager med vax i håret och skapar en struktur som gör att stylingen håller sig MYCKET bättre. Jag måste dock tvätta håret 3 gånger i veckan istället för mina vanliga 2 när jag använder detta eftersom vax-känslan kan göra att håret känns lite fetare än vanligt. Så har du problem med det sedan tidigare skulle jag inte rekommendera denna produkt. Inte heller om du har tunt hår eftersom Schampot lugnar/tynger ner håret lite. Det doftar ganska starkt av blommor, men när du har sköljt ur det så lägger sig doften och blir alldeles lagom, mycket mer naturlig och diskret.

  Men för mig som har tjock, långt och lite ostyrigt hår är detta schampo verkligen guld värt om man vill skapa en bättre struktur, få stylingen att hålla bättre och ta bort frisset! (se bilder)

  #LykoInflutester #Sourceessentielle

  + 2

  1 gillar
 • för 17 månader sedan

  NY NIVÅ PÅ SCHAMPOO

  Jag bara älskar detta schampo, det bästa är att det är helt naturliga ämnen i och utan silikon, först trodde jag att det kanske inte skulle skumma så mycket just pga detta, men tvärtom, precis som ett vanligt schampo får man ett härligt skum som doftar ljuvligt!
  Toppen att det är drygt, jag har tjockt, torrt och krulligt hår och får oftast ta flera större mängder för att tvätta igenom hela håret. Trots att jag tvättade det två gånger behövdes hälften av "ett vanligt" schampos mängd. Och det tvättar verkligen RENT, håret känns helt annorlunda. Ofta när jag tvättat med mitt gamla schampo brukar håret direkt förvandlas till ett svinto liknande svamp där jag direkt måste börja med inpackning för att kunna reda håret, men redan när jag sköljde ut schampot kunde jag börja trassla ut mina lockar, nu testade jag ju även inpackningen i serien vilken är grym! Men har man ett mer normal torrt hår skulle man lätt kunna skippa inpackning/balsam för schampot isig var så återfuktande.
  Kul att flaskan innehåller små torkade blommor som ger en lyxkänsla och gör helhetsupplevelsen av en ny, naturlig hårvårdsserie till ett välkomnande faktum: du kommer inte bli besviken!!
  #Lykoinflutester #Sourceessentielle
  Gilla
 • för 17 månader sedan

  Fuktbomb

  Här har vi ett stabilt schampo. Jag kände mig väldigt ren i hela håret efter en användning, jag upplevde dessutom att den var relativ snäll mot mitt känsliga hårbotten då jag nästan alltid kliar en massa och riva upp sår i hårbotten när jag använder fel produkter. Däremot lämnade schampot mitt hår aningen strävt, lite mer än jag är van vid med mitt vanliga schampo vilket får mig att tro att den inte riktigt var så återfuktande som jag är i behov av. Dessutom skulle jag önska att den arbetade lite mer med mina kraftiga lockar för att binda ihop dem. Men det är inte alla som har problem med superlockar, och i det fallet så tycker jag verkligen att det är en produkt att rekommendera. För det är långt ifrån en dålig produkt, den gör trotts allt vad den hävdar.

  Ett plus i kanten är ju ändå att flaskan är rätt fin att titta på, med enstaka blommor som flyter omkring (inget som tar sig ur flaskan däremot). Vegansk, naturlig och en bra produkt helt enkelt. Sen får man ju se det efter vad man är i behov av själv, personligen letar jag nog vidare. #Lykoinflutester #Sourceessentielle
  1 gillar
 • för 19 månader sedan

  GRYM!!

  😍😍
  Gilla

Loréal Professionnel
Source Essentielle
Nourishing Shampoo 300 ml

6 Betyg
239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Närande shampoo för torrt hår. Skölj noggrant. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen. Vegansk* formula med doft och färgämne av naturligt ursprung. *Utan ingredienser eller biprodukter av animaliskt ursprung.

300ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1186-623-0300

Köps ofta tillsammans

468:-
694:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter