Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 24 betyg
6
0
0
6
12
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 19 månader sedan

  Köpt om flera gånger

  Sååå bra grej, blir mycket färg och så fin lyster! Tips är dock att tvätta labbarna direkt efter då de blir ordentligt orangea annars...
  4 gillar
  • för 5 månader sedan
   Men snälla. Jag tror inte det minsta på det. I så fall bara en slump då att ni medarbetare ger denna fem plus och de flesta andra har gett ett plus? Om man arbetar på ett företag som säljer en produkt och därmed är beroende av inkomstkällan från försäljningen kan man inte vara opartisk oavsett om ni ”har fått instruktioner”. Det är en självklarhet. Detta är på gränsen till bluffmakeri. Lita på att kunderna är de bästa att bedöma era produkter.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 18 månader sedan

  Besviken

  Det är ingen skillnad på denna och vanlig, billig ansiktskräm med BUS. Jag applicerade den tillsammans med HA-serum och blev ändå yttorr och fick de klassiska BUS-pormaskarna. Det står att man ska ta 2-5 droppar, men dropparna är så stora att produkten inte alls uppfattas som dryg, tvärtom. Färgen håller tills du tvättar ansiktet så jag vet inte hur de menar att man ska bygga upp färgen. Köp inte! Lyckad marknadsföring men riktigt dålig produkt!
  5 gillar
  • för 1 månad sedan
   Håller med på den, dropparna e stora och allt blir bara fööör rinnigt
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Enkel med fint resultat

  Sjukt enkel att applicera med hjälp av dagkräm och ett fint resultat som inte ser falskt ut eller för mkt. Rekommenderas för att få liten touch av bränna. Lägg då dagen innan man vill ha som mest effekt.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Min favorit!

  Detta är de absolut bästa BUS-dropparna! Det är andra gången jag köper denna fantastiska produkt. Jag är väldigt känslig för om dessa typer av produkter har tydlig "bus-doft" vilket denna inte har. Den ger också en mycket mer naturlig brun färg än motsvarande produkter jag provat som nästan alltid drar mer åt det orangea hållet. KÖP! ;D
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Nöjd

  Mycket nöjd med produkten. Använder några ggr i veckan och får bort den likbleka färgen i ansiktet och får en mer lyster och jämn färg. Jag tycker inte att jag blir orange utan blir naturligt brun och fin. Det som är bra är att man själv kan styra hur mycket färg man vill få genom antal droppar och hur ofta man använder den. Den luktar inte vid applicering dock lite dagen efter, men fortfarande mindre än många andra BUS produkter jag provat. Enkel att applicera och inga problem att få bort på händerna efter applicering bara du tvättar de ordentligt, mellan fingrarna osv (som vanligt vid BUS produkter).

  Blev positivt överraskad, den hade fått en 5:a om den inte luktade något alls.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Tan drops

  Går det att blanda dropparna i en primer?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hej Wilma
   Det ska inte vara några problem att använda produkten tillsammans med din primer 👍😊
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 11 månader sedan

  Tummen upp

  Jättefin brun utan sol till ansiktet, du får mycket färg men använder du dock lite för mycket så kan det lägga sig lite fel och du ser helt plötsligt galen ut och inte solkysst!
  Måste dock varna att om du upplever att du har större porer i ansiktet kan det lätt lägga sig i de och du kan uppleva att porerna ser ännu värre ut. Men du kan skrubba lite lätt runt området där det fastnat i porerna så försvinner prickarna :)
  #tävlinginflutester
  1 gillar

Löwengrip
Self-tan
Luminous Bronze Self Tan Drops 30 ml

24 Betyg
299:-Rek. pris 370:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Koncentrerande brun-utan-sol-droppar som blandas med den dagliga ansiktscrèmen. Bygger gradvis upp en jämn och naturligt gyllenbrun ton. Den koncentrerade formulan gör det enkelt att styra färgintensitet och resultat.

De energigivande och utjämnande ingredienserna gör att hyn får en jämn och naturlig lyster, utan skadlig påverkan från solen. Berikad med allantoin som verkar sammandragande, lugnande och fuktbevarande.

30ml

Köps ofta tillsammans

388:-
687:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter