Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lumene Bright Touch Clarifying Toner With Berry & Fruit Acid

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Stimulerande ansiktsvatten som effektivt kompletterar rengöringen av din hud. Ansiktsvattnet som innehåller AHA-syror, hyaluronsyra och nektar från hjortron peelar huden skonsamt, avlägsnar effektivt orenheter, gör huden mjuk och ger den lyster. Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare, mineraloljor.

200ml

Lumene

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • för 3 veckor sedan

  utgått?

  Varför har denna produkt utgått? Finns det någon annan produkt som är liknande som denna?

  • maria
   för 3 veckor sedan

   Hej Nicole. Lumene håller på och uppdaterar sitt sortiment med ny design och nya produkter. Kika på https://www.lyko.se/lumene/lumene-valo-glow-lumenessence-brightenin . Kanske den kan passa? //Maria, kundtjänst

  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Vegansk?

  Är den vegansk?

  • mikaela kundtjänst
   för 6 månader sedan

   Lumene varken utför eller låter utföra djurförsök för att testa ingredienser eller produkter. Lumene är skyldigt att till Tukes ge en utredning över produkternas och ingrediensernas säkerhet samt över undersökningar som görs i samband med dessa, och över att företaget följer lagstiftningen i sin verksamhet. Detta inbegriper alltså även kontroll av att djurförsök inte utförs. Tyvärr har dem i nuläget inte någon lista över just vegan produkter, men man hittar alla deras ingredienslistor på deras hemsidan. Där ser man vilka ingredienser som finns i de olika formuleringarna om det är så att det är någon specifik ingrediens man vill undvika. Generellt kan de informera om att de inte använder sig av varken talg eller mysk ifrån djur och endast vegetabiliskt glycerin. Dock används karmin i några av våra färg kosmetika produkter och även ett fåtal andra ingredienser som härrör från djur, såsom bivax, honung , mjölkprotein och lanolin. Utöver dessa använder dem ingenting annat från djur. Hoppas detta kan vara till hjälp.

  för att lämna en kommentar
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017