7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 139 betyg
7
10
15
33
74
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Nöjd!

  Jag har använt denna produkt i 2-3 år och är väldigt nöjd, tillräckligt lätt att man ser den egna huden lyser igenom men går även att bygga upp
  21 gillar
  • för 25 månader sedan
   jag med, min systers första kommentar första gången jag hade den var "den passar din hud perfekt"!
   Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Vilken färg bör jag välja?

  Hej, jag är sugen på att testa denna men vet inte om jag bör välja "ultra light" eller "fair"? Upplever att jag har en gul underton i huden (de flesta blodkärl blir väldigt gröna och något enstaka på handleden är väldigt blålila) men kan oftast inte köpa smink med för mycket blått, om det makes sense. Klarblå ögon. Har annars vit hud som lätt blir brun, typ aldrig bränd, på sommaren. Var i princip vithårig som barn och väldigt blond (naturligt) som tonåring, nu som vuxen har håret blivit väldigt mörkt blont/ ljusbrunt med svagt röda toner. Har ofta frågat i butiker om råd för färg på foundation när jag ska köpa ny men upplever ändå att färgen är för mörk för mig när jag väl kommer hem (eftersom ansiktet blir mycket mörkare än halsen, och det vill jag absolut inte). Vilken färg tror ni passar mig baserat på informationen ovan?
  Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Om man gillar lätt täckning!

  Denna ger väldigt lätt täckning trots att den ska ha medium coverage. För min del fungerade den därför inte eftersom jag vill att blemmor och liknande ska döljas. Ifall du endast söker en produkt som ska ge lyster & lite täckning så kan denna vara för dig! Bra förpackning och även dryg produkt.

  #influtester
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Dålig täckning

  Svår att få en bra täckning trots att jag bara söker en lättare cc cream. Ger lika mycket att sätta på en vanlig ansiktskräm #tävling
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Fin bas till vardags!

  Jag har använt denna produkten i några veckors tid och jag är helt fast i denna! När jag sminkar mig till vardags vill jag inte ha ”full coverage” då mina porer lätt täpps åt. Denna cc cream täpper inte igen mina porer vilket är ett stort plus!
  Jag rekommenderar verkligen denna produkt ifall ni har samma problem med mig att porerna täpps igen av ”full coverage” foundations och vill ha lite mer ”naturligare” finish i er bas! :-)
  Jag använder färgen ”light” och jag är väldigt ljus i min hudton.
  Ännu ett plus är att den går att bygga upp om man skulle vilja ha lite mer täckning än ett lager, utan att produkten ”fäller” eller blir kakig!
  #Lykoinflutester
  4 gillar
  • för 4 dagar sedan
   Min hud mår mycket bättre på många sätt sedan jag fann den här i somras.Jag är glad att jag vågade testa något nytt efter positiva recensioner.Det är ju inte lätt att hitta nåt som funkar till en torr , fet , ärrig acnehud med stora porer och rosacea(lugnt nu ).Jag använder färgen medium.
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Missnöjd

  Denna passade inte mig alls. Trots att jag vill ha en låg täckningsgrad tyckte jag att jag var tvungen att ta väldigt mycket av denna vilket gör att flaskan tar slut direkt. Det i sin tur innebär att det blir ett väldigt högt pris för denna produkten.
  Utöver det var den en bra konsistent och skön att arbeta med vilket ger den två stjärnor i stället för en. Kommer inte köpa denna igen
  1 gillar
  • för 6 dagar sedan
   Hej! Jag använder fingrarna när jag aplicerar den och jag köpte min i somras och har mycket kvar.Jag tycker den är jätte bra för min yttorra acnehud.Vad olika man kan uppleva samma produkt.Jag har färgen medium.
   Gilla

Lumene
CC Color Correcting Cream Medium

139 Betyg
141:75Rek. pris 189:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Denna unika 6-in-1-produkt som utnyttjar den senaste teknologin är en lätt och ändå perfekt täckande foundation. Den appliceras jämnt och följsamt på huden, täcker och jämnar ut hudens ojämna ton och rodnad. En creme med flera egenskaper är en praktisk lösning för konsumenter som värdesätter enkla, snabba och lättanvända produkter.

Slutresultatet är en halvmatt och felfri hud som ser slät ut. Formulerad utan parabener.

30ml

Köps ofta tillsammans

260:95
359:75

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019