5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 126 betyg
6
9
13
29
69
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Nöjd!

  Jag har använt denna produkt i 2-3 år och är väldigt nöjd, tillräckligt lätt att man ser den egna huden lyser igenom men går även att bygga upp
  21 gillar
  • för 24 månader sedan
   jag med, min systers första kommentar första gången jag hade den var "den passar din hud perfekt"!
   Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Favorit

  Jag har testat mig fram med BB cream av olika varianter och massa olika foundations. Jag får bara finnar av foundations och BB cream täcker för lite. DENNA är något jag alltid faller tillbaka på när jag provat något nytt. Den är täckande och lätt i konsistensen vilket gör att det knappt syns att man bär den. Brukar kalla det min hudkräm. Får inga finnar av den och min hy är precis likadan som innan när jag tvättar bort produkten på kvällen!!!!

  #tävling
  1 gillar
  • för 4 dagar sedan
   Jag är också glad att jag fann den här i somras. Tycker den passar min hud också som är både fet och yttorr.Jag har även acne ,pormaskar och "läkt" rosacea.Planen var att använda den under sommaren dels för att det är solskydd i och för att se lite slätare ut ...Jag har fortsatt att använda den och än så länge funkar medium bra än till mig och skönt att slippa använda extra solskydd på vintern om man inte vill ha högre förstås .Helt klart värd att testa👍
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  bra produkt

  Nu på sommaren har jag blandat ut denna med solkräm och det fungerar alldeles utmärkt. Bara så man trollar bort lite skavanker men ändå vill hålla den naturligt.
  Men annars(när det inte är sommar eller vill ha mer täckning) så använder jag den som den är. Döljer vad den ska dölja och låter min egen hud lysa igenom så det inte blir "för sminkat ". Perfekt lättvikts-cc
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Kanon!

  Supernöjd med denna CC Cream. Testat lite olika, dyra och billigare, och denna toppar alla. Funderar du på att köpa? Tveka inte. Prova! Har nyans light och den stämmer in bra i min hudton. Så upplever den varken för ljus eller för mörk i färg. Täcker bra! Sätter lite extra på finnar eller röda ärr.
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bra sommarmakeup

  Smidigt snabbt och lätt att applicera om man vill fixa till sig lite snabbt och ändå få "täckning" och solskydd.Färgen medium är en jätte fin nyans som passat mig bra nu i sommar.Tycker inte den retat acnen eller rosacean (lungt nu )mera de gånger jag använt den och tycker den täcker förvånansvärt bra på både blemmor och rodnad.
  Jag tycker jag ser helt enkelt lite slätare ut än innan och det är ju ett + 🤣
  Minuset är väl att den lägger sig lite i mina stora porer och har yttorr hud som är fet som allt smink har svårt att dölja....
  men blir bättre med en primer under och en fixeringsspray över.
  #tävling
  1 gillar
  • för 1 vecka sedan
   En bild när jag endast har använt Lumene cc color correcting Cream , medium.Har lite solpuder och lite rouge på kinderna , vid hårfästet på pannan och på ögonlocken.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Fler färger ?

  Kommer ni ta in mörkare färger ? Tan är för ljus för mig nu på sommaren
  2 gillar
  • för 1 månad sedan
   Tror jag såg det i Ullared 🤗 Beror ju på var man bor och om man vill åka dit 😅
   1 gillar

Lumene
CC Color Correcting Cream Ultra Light

126 Betyg
189:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Denna unika 6-in-1-produkt som utnyttjar den senaste teknologin är en lätt och ändå perfekt täckande foundation. Den appliceras jämnt och följsamt på huden, täcker och jämnar ut hudens ojämna ton och rodnad. En creme med flera egenskaper är en praktisk lösning för konsumenter som värdesätter enkla, snabba och lättanvända produkter.

Slutresultatet är en halvmatt och felfri hud som ser slät ut. Formulerad utan parabener.

30ml

Köps ofta tillsammans

318:-
647:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019