1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 4 betyg
0
0
1
2
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst
  för 14 månader sedan

  HELT OKEJ!

  Har endast testat denna mask en gång. Tycker att hyn fick en fräsch lyster och känns väldigt ren efteråt då den även exfolierande lite lätt. Den får lite minus för att krämen var genomskinlig, då man gärna vill se hur mycket och vart man smetat på.

  Har just nu en aning torr och lite känslig hy så blossade upp ganska mycket i ansiktet av den, men det la sig efter ett tag. Jag rekommenderar därför att lägga på masken innan sängdags istället för några timmar innan utekvällen 🤡💃
  8 gillar
 • för 4 veckor sedan

  För den med känslig hud men ändå vill

  Funkar som en lätt peeling vilket är det den lovar. Har en doft men inte superparfymerad på det sättet att huden blir irriterad av det. Om man vill ha en något som ger mer peeling så får man gå på lite mer starkare produkter.
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Fungerar!

  Huden känns len och smidig efter, samtidigt som den inte irreterar. Har torr och stundtals känslig hud, blir inte varm eller stickig under behandlingen. Luktar svagt som den övriga valo serien från lumene.
  #tävling
  2 gillar

Lumene
Valo
Glow Reveal Peeling Mask 75 ml

4 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Denna mask förbättrar lystern i huden genom att hjälpa trött och glåmig hud att direkt återfå sin lyster, smidighet och ungdomliga glöd.

Tillsammans med C-vitamin och extrakt av nordiska hjortron från vårt lystergivande Nordic C-komplex innehåller denna potenta peelingsammansättning AHA-, glykol- och mjölksyra som naturligt tar bort döda hudceller, jämnar ut hudtonen och förnyar den naturliga lystern. Huden blir märkbart ljusare och får mer energi och fräschhet och en hälsosam lyster.

Applicera generöst en eller två gånger i veckan på torr, ren hud och undvik huden nära ögonen. Låt verka i 10 minuter och torka sedan bort med en fuktig handduk. Skölj sedan med varmt vatten.

75ml

Köps ofta tillsammans

278:-
627:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019