Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lumene Sensitive Touch Gentle Cleansing Wipes

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Lumene Sensitive Touch Gentle Cleansing Wipes
Rengör huden snabbt och enkelt! Slut på energin efter en tuff dag och du vill bara gå och lägga dig utan att rengöra ansiktet? Vi har lösningen för dig. De alkoholfria rengöringsservetterna avlägsnar orenheter, smuts och all vattenlöslig makeup från huden på nolltid och utan att du behöver går till badrummet. De mjuka servetterna är mycket behagliga och lätta att använda. Sammansättningen innehåller 100 % nordiskt linfröextrakt och bidrar till att lugna huden. Den milda sammansättningen lämnar ingen kladdig känsla på huden och svider inte i ögonen. Gör din hud ren och fräsch. Perfekt produkt även för att rengöra ansikts-, ögon- och läppmakeup.

Passar alla hudtyper, även känslig hud. Utmärkt att ta med på resa! Innehåller över 95 % naturliga ingredienser. Produkten innehåller inte färgämnen, etylalkohol, doftämnen, parabener, mineraloljor eller silikoner. Sammansättningen har utvecklats i samarbete med Allergi- och Astmaförbundet i Finland.

Användning:
Lyft det självhäftande locket och dra ut en rengöringsservett ur förpackningen. Använd direkt för att rengöra ansiktet. Behöver inte sköljas bort. Återslut förpackningen tätt efter användning. Komplettera alltid med ansiktsvatten för bästa rengöringsresultat.

25st – en servett är 15 x 20 cm.

Lumene

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018