Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lumene Sensitive Touch Sos Intense Cream

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Första hjälpen för torr, grov och irriterad hud! Omedelbar lindring när din hud behöver det. Den 5 min SOS kräm hjälper till att återställa hudens välbefinnande i fem minuter. 
Hud-lugnande teknik återfuktar och mjukgör huden, effektivt lindra irritationer och en obehaglig känsla i huden omedelbart. Hudens tolerans mot yttre irriterande förbättras med tiden. En utmärkt kräm för föränderliga väderförhållanden.
Dessa dagar, fler och fler kvinnor och män känner att de lider av öm och känslig hud. Känslig hud är ofta torr, men känslighet kan också vara ett problem för de med normal eller fet hud. Den hudtyp kan också bli känslig med åldern. Denna kräm är perfekt för alla kvinnor och män som lider av extremt torr, stressad och överkänslig hud. Perfekt för alla - inte bara för personer med känslig hud. Passar alla åldrar och hudtyper. Produkten är fri från etylalkohol, färgämnen, parfym, parabener, mineraloljor eller silikon. Innehåller över 95% naturliga ingredienser. 

Användning:
Lägg till som en ansiktskräm, även för kroppen, för händer, armbågar, hälar. 

50ml

 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1188-156-0000
Lumene

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • för 14 månader sedan

  Är nöjd!

  Har använt Lumene Sos Intense cream i snart ett halvår. Jag har den i ansiktet och nu under vintern har den varit perfekt! Jag har knappt haft nån finne även fast creamen är tjock vilket jag var skeptisk till först. Använder den dagligen och är supernöjd!
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018