Lyko Silver Shampoo 300ml

10 Betyg
91:-Rek. pris 130:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Passa på att köpa till

Beskrivning
Ingredienser
Lyko Silver Shampoo är en av de produkter i Lykos egna sortiment som tagit allra längst tid att utveckla. Men den är också hur bra som helst! Precis som ett silverschampo ska göra så är det mild rengöring av håret som även motverkar gula toner i håret. Gula toner blir speciellt tydliga i blonda hår men det passar även för brunetter vars önskan är att gå mot en kallare nyans.

Pigmentet i Lyko silverschampo lägger sig som en hinna runt hårstråt och är violett/blå i färgen vilket gör att de gula/varma tonerna i håret neutraliseras och ditt hår får en kallare nyans. Traditionellt sett kan silverschampon verka uttorkande på håret och vi på Lyko har därför valt att addera mycket fuktbevarande ingredienser i just det här schampot. Vi har optimerat vårt unika Lyko Care Complex för att fungera återfuktande och bli ”filmbildande” så att pigmentet lättare fastnar på håret genom att halten plantkeratin ökats. Plantkreatinet består av aminosyror och proteiner som har två riktigt bra egenskaper: Först binder de till sig fukt för att sedan transportera in det genom det yttersta lagret av hårstrået och hålla det återfuktat inifrån. Den andra egenskapen är att en kedja av amoinosyror bildar ett keratinliknande protein som är filmbildande utanpå hårståret, lite som en sovsäck. Detta ska hindra håret från framtida uttorkning genom att låsa in den nya fina fukten på plats inne i hårstrået.

Utöver Lyko Care Complex så innehåller Lyko silver shampoo även:
*Panthenol (provitamin B5) Håret består redan till viss del av panthenol, vilket gör att den vitaminen lättare kan penetrera hårets ytskikt. Panthenol omvandlas till provitamin B5 i håret, det håller håret återfuktat längre. Det bildar också en film av fukt på hårstrået som bidrar med extra skydd och eftersom fukten hålls kvar inne i håret så kommer det även att se glansigare och hälsosammare ut.

- UV-skydd för att skydda och vårda din hårfärg.

Till Lyko-produkterna har vi noggrant valt ut råvaror med främst funktion, kvalitet och säkerhet i åtanke. Men också med högt ställda krav på dess miljöpåverkan och att de såklart inte är testade djur.
Vi har kombinerat klassiska tensider med moderna i avancerade system för att få en mild men ändå effektiv slutprodukt, säger Magnus Petterson, kemist och utvecklare på Inzo.

300ml

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
182:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
471:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.5

Baserat på 10 betyg
0
1
0
2
7
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst -
  för 8 månader sedan

  Ett Silvershampoo i toppklass

  Ett riktigt bra silvershampoo med mycket effekt. Har testat många olika silvershampoon och detta är ett bra alternativ till storsäljaren Fudge silvershampoo. Helt klart en favorit och ett bra alternativ för oss blodies som vill tona ner varmare toner :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  igår 13:59

  Många känsliga som klarar denna!

  Mycket pigment som gör att den även kan dämpa på lite mörkare blonda hår, toppen!
  Torkar såklart ut lite, men med en bra inpackning och balsam så märks det inte av!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  för 5 dagar sedan

  Kallt

  Tar bort alla oönskade gula toner, effektiv och torkar inte ut håret!!
  Rekommenderar verkligen för dig som vill vara kall
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Prisvärt

  Effektivt och prisvärt silvershampoo som är bra pigmenterat och ger mycket effekt. Ett tips är att alltid testa att ha i produkten en kortare tid vid första användning om du är väldigt blond!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Otroligt bra!

  Ett otroligt bra silver shampoo, en av de bättre jag testat. Shampoot torkar inte ut håret, funkar effektivt och funkar för mig med känslig hårbotten. Kommer absolut att köpa igen! Fräsch doft också!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 månader sedan

  BÄSTA SILVERSHAMPOOT

  Det här silvershampoot är effektivt och ett mycket bättre alternativ än fudge silvershampoo som annars är en storsäljare hos oss. Detta shampoo sliter inte på håret på samma sätt som fudge. Håret får en skön känsla efteråt och en riktigt fin effektiv effekt.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.