Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lyko Every Day Is Xmas Adventskalender 2018

37 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Det är inte bara en skönhetsjulkalender som vilken som helst. Lykos kalender finns i en begränsad upplaga och innehåller HELT fantastiska produkter! Varumärken som du har hört talas om och INTE hört talas om – med den gemensamma nämnaren att de är OERHÖRT BRA! Här hittar du 24 MAGISKA SKÖNHETSLUCKOR som var och en innehåller en härlig mix av avancerad hudvård, parfymer, effektiva ansiktsmasker, sköna läppbalsam och galet läckra nagellack!

Vi på Lyko önskar dig en magisk skönhetsjul!

Värdet är: 3150:-

Varumärken som ingår i Lykos adventskalender:
Babor, Phytomer, Jane Iredale, Dermalogica, Beauté Pacifique, CLEAN, Murad, Kerstin Florian, FACE Stockholm, bareMinerals, Proclé, By Terry, Lancôme, Pixi, Biotherm, Clarins, Dr Dennis Gross, Eminence, James Read, OPI, Filorga, Maria Åkerberg, Elixir Cosmeceuticals, Yves Saint Laurent.

- Hitta alla våra Adventskalendrar här

 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1189-485-0000
7 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.9

Baserat på 37 betyg
10
8
3
7
9
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Tummen upp

  Av de få luckorna man hunnit öppna är jag redan spänd på resten, bra variation på produkter 🎅🏼🌲✨
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 veckor sedan

  Nejnejnej

  Hur kan det komma sig att det står ”sample, not for sale” på såååå många produkter i en kalender som man faktiskt tar betalt för?.. Nog för att det är helt ok märken, men det är ändå gratisprover ni skickat ut. 2-3 av produkterna har jag kännt varit användbara men alltså... Att räkna in något slags värde i något som inte får säljas kan väl ändå inte vara okej. Denna kalender kan omöjligt vara värd mer än 500:- i produkter. Riktigt tråkigt och hoppas verkligen på en förbättring tills nästa år!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Skamligt!

  Riktigt besviken. Bara små testprodukter, kan omöjligt vara till ett värde av 3150 kr! Känner mig grundlurad. Reagerade direkt när jag fick hem kalendern att den var så liten, och misstänkte då att jag inte skulle bli bortskämd med några full-size-produkter.

  Kalenderluckorna är hårda att öppna och vissa luckor är tomma eller har flera produkter i samma. På många av testprodukterna står det inte hur man ska använda produkten eller så står det på ett annat språk (t.ex. tyska). Google will be my friend. Att få rabattkoder, bla på Lykos smink känns som ett skämt!

  Jag längtade inte till att öppna kalendern så gick flera dagar innan jag kom ihåg den. Öppnade alla luckor och konstaterade att det kanske var två produkter som jag kommer testa. Skulle inte ens bli glad för denna kalender om jag fick den gratis. Nä, jag trodde att ni kunde bättre än såhär, Lyko!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Inte värt priset!

  Öppnade en varje dag, men kände mig inte särskilt nöjd så efter 11 luckor va ja tvungen att riva upp hela... Vore jättebra om det stod på svenska vad det är eller kanske skicka med en lapp med kortfattad info om alla produkter.

  Fick bara 2 rabattkuponger, sett att de flertal skrivit om 3st? Är de olika i alla? Eller har det bara missat?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Bidrar med ännu en besviken åsikt.

  Jag började efter några dagar av Free Sample-produkter känna mig irriterad så igår öppnade jag samtliga luckor.
  Två fullsize-prylar i en kalender med ett hävdat värde på över 3000:- är skamligt.
  Jag är så otroligt besviken då detta var den enda kalender jag valde att köpa och baserade mitt köp på utlovade magiska luckor med fantastiska produkter.
  Så himla tråkigt.
  gillar
  • maria
   för 2 dagar sedan
   Ajaj Lyko😑
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 dagar sedan

  Helt okej

  Idag, 10 december, valde jag att klösa upp hela kalendern efter att ha läst alla omdömen här. Jag var så fruktansvärt orolig att jag skulle bli lika besviken som alla andra verkar vara. Men, jag tycker att den är helt okej! Hade önskat lite större produkter (och absolut inte en foundation i helt fel färg) med tanke på att jag betalat 1000:- för den. Har även LookFantastic’s kalender att jämföra med (som kostade mig 200:- mindre på rea) där proverna är betydligt större?! Jag tycker ni ska ta bort rabattkupongerna och dra av dom på priset för boxen istället så tror jag att folk hade varit mer nöjda! Om ni ska ha så små prover (vissa endast 1 gångs användning) så bör ni gå ner i pris om man ska våga köpa en igen nästa år. Är som sagt förvånad och besviken att ni skickar med en foundation istället för tex en hårprodukt som kanske skulle passat fler?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 dagar sedan

  Konstruktiv kritik

  Jag förstår att många är missnöjda men det är ett otroligt gnäll här. Det kanske är bättre att komma med konstruktiv kritik så att Lyko kan göra kalendern bättre nästa år. Fast jag tror inte att de kommer att våga göra en med tanke på vad folk kommenterar. Glossybox och Lookfantastic kalenderna är mina favoriter för att det är en stor variation av märken. Köpte Clinique ett år och det var bara produkter man i vanliga fall får gratis. Alla kalendrar är olika så det gäller väl bara att se vilka man ska satsa på. Jag håller med om att man blir otroligt besviken när man hade höga förväntningar men ni som har kalendrar som inte funkar som de ska bör höra av er till kundtjänst så blir ni säkert kompenserade.
  gillar
  • cathrin
   för 5 dagar sedan
   Det utgår inga kompensationer för att man är ”missnöjd”.
   Det du kallar ”gnäll” är samma sak som kritik, vilket Lyko förhoppningsvis tar med sig tills nästa gång. I den här kalendern finns mängder av gratisprover och det är något som verkligen retar upp folk. Ingenstans stod det - precis som någon annan har skrivit, att det skulle vara en ”varuprovskalender”. Folk har rätt att gnälla hur mycket de än vill, eftersom man har betalat väldigt mycket pengar för något som inte alls är värt över 3000kr som utlovad.
   Själv har jag 5 kalendrar, Lyko. SkinCity, Eleven, Rituals & Clinique. Du kan säkert enkelt gissa vilken som är den sämsta. Lyko kommer definitivt inte finnas på min kalenderlista nästa år.
   gillar
  • anna
   för 5 dagar sedan
   Christina! Det du uppfattar som gnäll uppfattar jag som konstuktiv kritik. Du skrev detta efter jag gav min recension och jag tog fram både positivt och negativt för den som orkade läsa allt! Som Cathrin skriver så blir man aldrig kompenserad annat än om något gått sönder eller så. Det gäller för företagen, att i texten beskriva sin kalender så bra man kan kunderna vet vad man kan förvänta sig av den. Skriver man att det är magiska luckor som är oerhört bra etc och betonar med STOORA bokstäver så blir förväntningarna därefter. Då har man rätt att skriva sin recension på sitt vis!
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018