5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 44 betyg
0
2
1
8
33
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 10 månader sedan

  Perfekt när man har bråttom

  Använder denna nästan varje gång efter shamponering, skön känsla i håret. Håret känns inte flyget och spretigt heller. Rekommenderas till dig som inte använder vare sig balsam eller styling.
  20 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bra produkt

  Ser ingen skillnad på håret men den luktar gudomligt!
  Tycker om att sprayen är hård och att den snabbt går in i håret
  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Utredare

  Bra utredare med mycket vård i! innehåller argan olja vilket lugnar håret. Fin volym och lyster, tynger ej ner!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Billig och bra!

  Håller mitt lockiga hår mjukt och lättkammat! Ger helt ok volym dessutom. Bara att spraya i vått hår och reda ut med fingrarna. Superbra att den dessutom är vegansk! Och skyddar mot värme med gör den.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Inget att klaga på

  Håret känns lent och frächt utan att bli platt och trist som de kan bli av många balsamsprayer. Och extra plus att det är värmeskydd också!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bästa!

  Gör håret lent och mjukt och doftar gott. Skyddar riktigt bra mot värme om man jämför med liknande produkter. Har testat flera! Kommer köpa denna om och om igen!
  #tävling
  1 gillar

Lyko
Volumizing
Argan Oil Spray 150 ml

44 Betyg
130:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ett konditionerande och värmeskyddande balsamspray för volym, glans och lyster. Spraya jämt över handdukstorkat hår, kamma igenom produkten så att den sprider ut sig ordentligt.
Skölj ej ur. Föna och styla som vanligt.

”- Som produktutvecklare drömmer man alltid om att skapa unika produkter som överträffar konsumenternas förväntningar. Jag gillar produkter som uppfyller fler av konsumentens behov tex. produkter som både tillför styling och vård, en sådan produkt som inte heller har någon som helst negativ påverkan på människa eller miljö men med bibehållen funktion och kvalitet. Mitt mål med de nya Lyko-produkterna var att försöka skapa exklusiva, effektiva och samtidigt milda produkter som verkligen lever upp till konsumentens förväntningar om funktion och har effekt.

Den produkt jag är mest stolt över att jag har fått vara med och utveckla är Lyko volumizing Argan Oil Spray. Det är ett leave in spraybalsam med bra styling-egenskaper, vårdande, skyddande och bygger upp en fin volym. Den kan även få hårstrån att upplevas som tjockare.
En riktigt ”allt i ett” produkt alltså”, säger Magnus Petterson, kemist och utvecklare på Inzo.

”- Det viktigaste var att ta fram produkter som har riktigt hög kvalité och som är tillgängliga för ALLA, säger Erika Lyko. - Min favoritprodukt är Arganoljesprayen som är en riktigt fantastisk multiprodukt! Den vårdar och reder ut håret så det blir hälsosamt och vackert samtidigt som den ger lite volym och lätt stylingkänsla, och du har dessutom värmskydd i den.”

150ml
 • Kategori:Leave-In
 • Artikelnummer:
  1189-190-0150

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

189:-
2159:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019