7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 52 betyg
0
2
1
11
38
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 14 månader sedan

  Perfekt när man har bråttom

  Använder denna nästan varje gång efter shamponering, skön känsla i håret. Håret känns inte flyget och spretigt heller. Rekommenderas till dig som inte använder vare sig balsam eller styling.
  22 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Värmeskydd?

  Fungerar denna produkt som värmeskydd när man plattar håret också? Eller är det endast som spray före föning osv?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Tiffani!
   Den går bra att spraya även i ett torrt hår :)
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Ingen volym

  Jag får ingen volym av denna men håret blir mjukare och glansigare, ser inte lika slitet ut när jag använder denna och luktar gott. #tävling
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Hej

  Hur funkar den till fett hår ? Och den funkar som värmeskydd ?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Pernilla!
   I och med att det är en spray, så upplevs inte håret "oljigt" på samma sätt som det kan göra vid en vanlig olja, så jag tycker den är super. Den innehåller också värmeskydd. En riktigt bra produkt 👍😊
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Nöjd

  Mitt hår är alltid torrt hur mycket balsam jag än använder. Denna gör mitt hår mjukt och lätt att borsta, dessutom luktar den också gott. #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Super

  Superprodukt till superpris
  Gilla

Lyko
Volumizing
Argan Oil Spray 150 ml

52 Betyg
130:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ett konditionerande och värmeskyddande balsamspray för volym, glans och lyster. Spraya jämt över handdukstorkat hår, kamma igenom produkten så att den sprider ut sig ordentligt.
Skölj ej ur. Föna och styla som vanligt.

”- Som produktutvecklare drömmer man alltid om att skapa unika produkter som överträffar konsumenternas förväntningar. Jag gillar produkter som uppfyller fler av konsumentens behov tex. produkter som både tillför styling och vård, en sådan produkt som inte heller har någon som helst negativ påverkan på människa eller miljö men med bibehållen funktion och kvalitet. Mitt mål med de nya Lyko-produkterna var att försöka skapa exklusiva, effektiva och samtidigt milda produkter som verkligen lever upp till konsumentens förväntningar om funktion och har effekt.

Den produkt jag är mest stolt över att jag har fått vara med och utveckla är Lyko volumizing Argan Oil Spray. Det är ett leave in spraybalsam med bra styling-egenskaper, vårdande, skyddande och bygger upp en fin volym. Den kan även få hårstrån att upplevas som tjockare.
En riktigt ”allt i ett” produkt alltså”, säger Magnus Petterson, kemist och utvecklare på Inzo.

”- Det viktigaste var att ta fram produkter som har riktigt hög kvalité och som är tillgängliga för ALLA, säger Erika Lyko. - Min favoritprodukt är Arganoljesprayen som är en riktigt fantastisk multiprodukt! Den vårdar och reder ut håret så det blir hälsosamt och vackert samtidigt som den ger lite volym och lätt stylingkänsla, och du har dessutom värmskydd i den.”

150ml
 • Kategori:Leave-In
 • Artikelnummer:
  1189-190-0150

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

929:-
898:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019