22 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 101 betyg
9
8
9
19
56
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Resultat på några minuter

  Använde mig av detta färgbalsam på slitet, gult och frissigt hår - fick ett synbart resultat på bara 3-4 minuter. Givetvis hade jag kunnat ha i balsamet längre, men det kändes riskabelt att utmana ödet med slitet hår. Efteråt kändes håret glansigt, fräsch och mindre gult i tonerna. Rekommenderar starkt!
  23 gillar
  • för 7 månader sedan
   Den ska jag testa! Ser fint ut. Mitt hår påminner om ditt.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  Frisör på Lyko
  för 9 månader sedan

  Bra pigment

  Det här balsamet är verkligen pigmenterat! Så vill man ha bra effekt färgmässigt är den bra. Däremot liknar doften herrparfym och faller mig inte i smaken. Upplevde inte att håret blev speciellt mjukt så fick köra men ett annat återfuktande balsam efter. Mitt hår fick en kall och fin ton efter men i mitt fall drar doften ner betyget.
  4 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Bäst i test

  Super fin kopprig färg , likt höstlöven 🍁🍂 luktar gott och håret blev super lent #tävling
  1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Tynger ner

  Färg-effekten blir fin men håret blir strävt och tungt. Det känns som en beläggning på håret. Tycker inte alls om att använda den. Det blir lite bättre om jag använder mitt vanliga balsam efteråt men då försvinner lite av färgen.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Tillräckligt blond?

  Mitt hår är färgat och har väldigt mycket oönskade gula toner. Jag tycker inte att Fanolas silverschampoo ger mig det resultat jag önskar och vill nu testa C/17 White platinum. Kommer den ge någon effekt eller behöver jag bleka ytterligare en gång?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej Amanda! Den bör kunna hjälpa något och då denna även är vårdande så kan du låta den sitta i lite längre.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Bästa färgbomben

  Väldigt starkt pigmenterad lila, färgen upplever jag sitter väldigt länge och tvättas inte ut lika snabbt som andra märken.
  Rekommenderar starkt denna produkt.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  bristfällig information

  Det borde framgå tydligare att färgen är verkningslös i ofärgat hår. Jag, som sällan använder produkter, missade det och köpte hem den i onödan. Hittade informationen bland kommentarerna när jag insåg att inget hände. Det borde väl stå i produktbeskrivningen?
  2 gillar
  • för 1 vecka sedan
   Hej Lisa! Vad tråkigt att det blev så. Jag är ledsen om informationen inte framgick tydligare. Vi har nu justerat det på denna produkt. Vanligast är att färginpackningar tar just på redan färgat hår men vi har några märken som även fungerar på ofärgat hår och det är REF colour boost masque och Treat my colour. Kom ihåg att dessa inte kan ljusa upp håret utan mer justera eller göra en nyans mörkare.
   Gilla

Lyko
Haircolor 200ml C/17 White Platinum

101 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Hårbalsam som ger omedelbar glans och nytt liv till ditt färgade hår.

Användning: Använd handskar. Fördela balsamet jämt på tvättat och handdukstorkat hår och låt verka i 3-10 minuter, beroende på önskad effekt. Skölj med rikligt med vatten. Färgen tvättas gradvis ur och är borta efter 5-6 tvättar. Vid extremt poröst hår varar färgeffekten längre än 5-6 schamponeringar.

VARNING!
Kan orsaka allergiska reaktioner. Det rekommenderas att du först gör ett test för att se om du är känslig mot produkten. Använd inte för att färga ögonfransar eller ögonbryn. Använd inte vid känslig eller irriterad hårbotten. Undvik att få produkten i ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen ska du omedelbart skölja ögonen med rikligt med vatten. Se till att skydda dina kläder. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd endast för avsett syfte.

Räcker till 8-10 användningar.

200ml

Finns även i paket

Lyko
Silver Shampoo + Haircolor
199:-Rek. pris 249:-

Köps ofta tillsammans

408:-
398:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019