34 användarbilder
1 look

Looks

WOW!

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 143 betyg
11
9
13
30
80
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  Resultat på några minuter

  Använde mig av detta färgbalsam på slitet, gult och frissigt hår - fick ett synbart resultat på bara 3-4 minuter. Givetvis hade jag kunnat ha i balsamet längre, men det kändes riskabelt att utmana ödet med slitet hår. Efteråt kändes håret glansigt, fräsch och mindre gult i tonerna. Rekommenderar starkt!
  30 gillar
  • för 12 månader sedan
   Den ska jag testa! Ser fint ut. Mitt hår påminner om ditt.
   2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Frisör på Lyko
  för 15 månader sedan

  Bra pigment

  Det här balsamet är verkligen pigmenterat! Så vill man ha bra effekt färgmässigt är den bra. Däremot liknar doften herrparfym och faller mig inte i smaken. Upplevde inte att håret blev speciellt mjukt så fick köra men ett annat återfuktande balsam efter. Mitt hår fick en kall och fin ton efter men i mitt fall drar doften ner betyget.
  4 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Nyansering?

  Kan man använda denna produkt som en nyansering efter en blekning?
  Gilla
  • igår 15:12
   Tack! 😊
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Pigmentstark och vårdande

  Använde som komplement till denna:
  lyko.se/schwarzkopf/schwarzkopf-live--104-cool-lilac-142-ml

  Blandade ut med balsam och lät sitta i någon halvtimme. Upplevde formulan som pigmenttät och att det inte behövdes mycket produkt för att få min ljusrosa ton.
  3 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Bästa hårbomben!

  Denna hårbomben gör att mitt hår ständigt ser ny färgat ut. Ger en fin glans och mycket dryg. Kommer aldrig använda något annat märke något mer! #tävling
  2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  White platinum

  Har som två streck i håret på ca 3 cm i tjocklek som är gula. Kan jag pensla på White platinum på dessa innan resten av håret för att få bort det gula och att hela håret blir mer jämt? Kan man lägga i det i torrt hår och ha det i under en längre tid för att få ett så bra resultat som möjligt?

  Hälsningar Julia
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Julia✨ Svar ja på båda👍 Ha dock inte för länge första gången så att det slår över utan förläng tiden istället nästa gång.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Ruby red

  Den här färgbalsamet är verkligen pigmenterat! Den är definitivt mer åt det kalla nästan rosa hållet, så den blir inte orange, vilket jag gillar. Har använt den på både torrt och blött hår, och håret får verkligen en färg-boozt. Den enda negativa är väl att den "blöder" mycket, men det problemet har nog de flesta med rött färgat hår.

  #tävling
  2 gillar

Lyko
Haircolor C/17 White Platinum

143 Betyg
79:-Rek. pris 119:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Hårbalsam som ger omedelbar glans och nytt liv till ditt färgade hår.

Användning: Använd handskar. Fördela balsamet jämt på tvättat och handdukstorkat hår och låt verka i 3-10 minuter, beroende på önskad effekt. Skölj med rikligt med vatten. Färgen tvättas gradvis ur och är borta efter 5-6 tvättar. Vid extremt poröst hår varar färgeffekten längre än 5-6 schamponeringar.

VARNING!
Kan orsaka allergiska reaktioner. Det rekommenderas att du först gör ett test för att se om du är känslig mot produkten. Använd inte för att färga ögonfransar eller ögonbryn. Använd inte vid känslig eller irriterad hårbotten. Undvik att få produkten i ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen ska du omedelbart skölja ögonen med rikligt med vatten. Se till att skydda dina kläder. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd endast för avsett syfte.

Räcker till 8-10 användningar.

200ml

Finns även i paket

Lyko
Silver Shampoo + Haircolor
199:-Rek. pris 249:-

Köps ofta tillsammans

148:-
237:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter