1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 9 betyg
2
0
0
3
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 14 månader sedan

  Perfekt vardagsbas!

  jag gillar känslan av att man får täckning men inte känner sig så sminkad! perfekt när det ska gå snabbt!

  #lykosmink
  15 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Super!

  Superlätt att applicera och man får en fin lyster i huden.
  Perfekt när man vill ha den naturliga looken men ändå jämna till litegrann. :)
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Funkar bra!

  Funkar bra och ger lätt täckning. Ett fint och naturligt resultat. Svårt att hitta rätt färg när det inte finns så många att välja mellan. Hade även hoppats på att få lite mer lyster av den men utöver det, en bra och prisvärd BB-cream!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Min vardagsfavorit!

  Alltså denna är gudomlig & verkligen så prisvärd! Jag har testat många BB-creams, men denna är helt klart den bästa! Jag skulle säga att denna har lite högre täckningsgrad än de flesta andra BB-creams, men mycket lättare än foundation. Jag känner mig alldeles lagom sminkad med denna. Enkel att applicera direkt med fingrarna, borste eller svamp. Testa den :)
  3 gillar
 • för 4 månader sedan

  Måste bara säga WOW!

  Jag har testat otaligt många foundations och BB Creams i ALLA prisklasser, men aldrig hittat någon som fungerar på min hy. Jag har väldigt känslig och torr hy och det ser alltid ut som att min hy ”spricker” när jag lägger på smink. Både Lykos egna foundation och BB Cream tillsammans med Lykos egna Face primer fungerar super. Huden blir jämn och ”spricker inte” och känns återfuktad på kvällen när man tvättat av sminket. Jag har väldigt ljus hy men gick på tidigare recensioner och gick upp en färg och köpte nummer 2 i både foundation och BB Cream vilket passade perfekt.

  #lykosmink #tävling
  1 gillar
 • för 10 månader sedan

  BB creme 1

  Alldeles för ljus för att motsvara "pluppen" som visas för beställning av vara - inte alls nöjd med detta! tur den var billig!! men känns ändå väldigt meningslöst att behöva slänga bort nästan en hundring på något som inte kommer att användas :-(
  1 gillar

Lyko
Foundation Lighter BB Cream 3

9 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

BB-cream från Lyko kommer i olika nyanser och det är lätt att hitta ett som passar precis dig. Vårdande och glödgivande kräm som gör att din hy ser frisk och naturlig ut efter applicering. Produkten ger fuktighet och är lätt täckande – Två flugor i ett smäll, det kan inte bli mycket bättre än så.

30ml

Köps ofta tillsammans

158:-
887:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019