75 användarbilder
4 looks

Looks

SOMMAR REDO 🌟
VÅR UPPFRÄSCHNING 🌼
BROND ✨
WOW!

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 194 betyg
20
11
21
40
102
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Resultat på några minuter

  Använde mig av detta färgbalsam på slitet, gult och frissigt hår - fick ett synbart resultat på bara 3-4 minuter. Givetvis hade jag kunnat ha i balsamet längre, men det kändes riskabelt att utmana ödet med slitet hår. Efteråt kändes håret glansigt, fräsch och mindre gult i tonerna. Rekommenderar starkt!
  38 gillar
  • för 2 månader sedan
   Var det light beige eller platinum blonde du hade använt där? :)
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Frisör på Lyko
  för 19 månader sedan

  Bra pigment

  Den här inpackningen är verkligen pigmenterad! Så vill man ha bra effekt färgmässigt är den bra. Däremot liknar doften herrparfym och faller mig inte i smaken. Upplevde inte att håret blev speciellt mjukt så fick köra men ett återfuktande balsam efter. Mitt hår fick en kall och fin ton efter men i mitt fall drar doften ner betyget.
  6 gillar
 • Svår att fastna

  Jag blekte håret två gånger för att färgen skulle kunna fästa sig bättre på håret men trots det fastnade färgen bara på ett par slingor, riktigt tråkigt
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Usel!

  Riktigt dålig, rent av usel!
  Har tidigare använt "riktiga märken" och varit nöjd. Fick tanken om att spara några kronor och köpte denna och allt åker i soporna. (Testade två gånger)
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  En fråga

  Hade denna passat på mitt hår som är lite mörkare rött? Mer mahogny rött?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Ruby red och Deep copper

  Den här inpackningen har verkligen de sjukaste pigmenten jag någonsin varit med om i en färgbomb. Särskilt i Ruby red!
  Slår tex Maria Nila med hästlängder när det gäller pigment och jag har gått över från extremtoningar som Directions, Stargazer och Manic panic, till denna istället. Det blir både billigare, och räcker längre.

  Mitt hår är blekt till en ljus gulblond nyans under och jag använder Ruby red i hårbotten och blandar den och Deep copper i längderna för att få nyansen jag har!
  11 gillar
  • för 3 dagar sedan
   Tack så väldigt allihop!! ☺
   2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Från koppar till rött

  Jag blekte mitt svartfärgade hår och applicerade en permanent röd färg, som gav mig en mer orange-/kopparaktig färg än det röda jag ville ha. Köpte Lykos färgbomb i ruby red och det blev så bra! Håret känns mjukare och färgen är helt underbar. Dock färgas vattnet rött/rosa när jag duschar, även om jag sköljt ut färgbomben ordentlig, men jag tycker inte att håret färgar av sig på kläder eller liknande!
  7 gillar

Lyko
Haircolor C/34 Copper Golden

194 Betyg
79:-Rek. pris 119:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Hårbalsam som ger omedelbar glans och nytt liv till ditt färgade hår. 

Användning: Använd handskar. Fördela balsamet jämt på tvättat och handdukstorkat hår och låt verka i 3-10 minuter, beroende på önskad effekt. Skölj med rikligt med vatten. Färgen tvättas gradvis ur och är borta efter 5-6 tvättar. Vid extremt poröst hår varar färgeffekten längre än 5-6 schamponeringar.

VARNING! Kan orsaka allergiska reaktioner. Det rekommenderas att du först gör ett test för att se om du är känslig mot produkten. Använd inte för att färga ögonfransar eller ögonbryn. Använd inte vid känslig eller irriterad hårbotten. Undvik att få produkten i ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen ska du omedelbart skölja ögonen med rikligt med vatten. Se till att skydda dina kläder. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd endast för avsett syfte.

Räcker till 8-10 användningar.

200ml

Köps ofta tillsammans

228:-
237:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter