75 användarbilder
4 looks

Looks

SOMMAR REDO 🌟
VÅR UPPFRÄSCHNING 🌼
BROND ✨
WOW!

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 197 betyg
20
12
22
40
103
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Resultat på några minuter

  Använde mig av detta färgbalsam på slitet, gult och frissigt hår - fick ett synbart resultat på bara 3-4 minuter. Givetvis hade jag kunnat ha i balsamet längre, men det kändes riskabelt att utmana ödet med slitet hår. Efteråt kändes håret glansigt, fräsch och mindre gult i tonerna. Rekommenderar starkt!
  39 gillar
  • för 2 månader sedan
   Var det light beige eller platinum blonde du hade använt där? :)
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Frisör på Lyko
  för 19 månader sedan

  Bra pigment

  Den här inpackningen är verkligen pigmenterad! Så vill man ha bra effekt färgmässigt är den bra. Däremot liknar doften herrparfym och faller mig inte i smaken. Upplevde inte att håret blev speciellt mjukt så fick köra men ett återfuktande balsam efter. Mitt hår fick en kall och fin ton efter men i mitt fall drar doften ner betyget.
  6 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Precis som väntat!

  Färgade/blekte håret hos frisör och denna funkar perfekt när färgen har blekts för mycket! Blandar ut den med mycket lite balsam, sätter i torrt hår, 10 minuter, schampoo/balsam efter det och färgen blir ändå rätt stark! Jag brukar också köra lite silverbalsam eftersom den kan upplevas lite varm i tonen.

  Använder denna varannan till var tredje tvätt (tvättar håret dag 5-6), vilket är så länge jag hade förväntat mig att denna skulle hålla för min del. Men som sagt har jag hår som är färgat av frisör i grunden, vilket fortfarande sitter i och jag utgår inte från nyblekt hår.
  Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Gravid

  Hej! Är denna produkt säker att använda under graviditet?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hejsan! 😊
   Ja, det ska inte vara några konstigheter.
   Rådfråga din barnmorska om du är osäker. 🌷
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 dagar sedan

  Inte så beige..

  ..utan mer guldig skulle jag vilja påstå! Inte en ful färg, men inte heller det jag var ute efter. Jag skulle vilja vända på siffrorna, till 32 istället för 23. Till ett torrt hår kan man behöva avsluta med ett fuktbalsam då den inte återfuktar så väldigt mycket på ett mer fuktkrävande hår. Fördelen med detta är dock att de med lite finare strån kan använda den utan att få fett/tungt hår.

  Ett plus är att den ger bra med glans!
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Orange??

  Gav ett orange resultat, när har förväntade mig ett rosa.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Svår att fastna

  Jag blekte håret två gånger för att färgen skulle kunna fästa sig bättre på håret men trots det fastnade färgen bara på ett par slingor, riktigt tråkigt
  Gilla

Lyko
Haircolor C/77 Deep Violet

197 Betyg
79:-Rek. pris 119:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Hårbalsam som ger omedelbar glans och nytt liv till ditt färgade hår. 

Användning: Använd handskar. Fördela balsamet jämt på tvättat och handdukstorkat hår och låt verka i 3-10 minuter, beroende på önskad effekt. Skölj med rikligt med vatten. Färgen tvättas gradvis ur och är borta efter 5-6 tvättar. Vid extremt poröst hår varar färgeffekten längre än 5-6 schamponeringar.

VARNING! Kan orsaka allergiska reaktioner. Det rekommenderas att du först gör ett test för att se om du är känslig mot produkten. Använd inte för att färga ögonfransar eller ögonbryn. Använd inte vid känslig eller irriterad hårbotten. Undvik att få produkten i ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen ska du omedelbart skölja ögonen med rikligt med vatten. Se till att skydda dina kläder. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd endast för avsett syfte.

Räcker till 8-10 användningar.

200ml

Köps ofta tillsammans

144:-
733:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter