Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Lyko
Hand Wash Duo

1 Betyg
129:-Rek. pris 158:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Det är klart att det går bra att tvätta händerna med en helt vanlig tråkig tvål, men det blir så mycket roligare att tvätta händerna med en GALET SNYGG SUPERGÖTTDOFTANDE HELT NY VARIANT FRÅN LYKO!!! Testa själv så får du se! Denna snygging är lika bra på att göra dina händer rena, bakteriefria och otroligt väldoftande som att pimpa upp ditt badrum och vara en läcker accessoar till alla dina badrumselfies!

Pineapple Paradise
Här har du Pineapple Paradise – HUR mysigt? Klart en vill tvätta händerna med denna going! Lyssna bara på detta, när du har tvättat händerna kommer de att dofta: saftig annanas (slurp) exotisk guava (är jag på Hawaii?) solvarm mango (sååå gott!) och nektar från honungsmelon (sluta nu, jag vill ÄTA denna tvål!) Dessutom innehåller tvålen röd havsalg som rengör jättebra utan att torka ut huden. ÄVEN om du skulle ha svårt att SLUTA tvätta händerna PGA SÅ GOD DOFT!

300 ml

Green Tea Blossom
Här har du nya Green Tea Blossom handtvål från Lyko. Känner du hur stressen bara rinner av dig tillsammans med löddret? Här kan du bygga din egna oas I med en doft av blad från grönt te (så exotiskt!) blandat med friskheten från citron (ah, renaste känslan) en touch av Bergamott (varm och upplyftande) och armomen från lugnande jasminblad (magisk arom!) Dessutom innehåller tvålen röd havsalg som rengör jättebra utan att torka ut huden. Risken finns att du njuter för mycket av din lugnande och renande handtvätt så att det blir lite jobbigt att sluta. Men ppsssst, då är det bara att köpa en TILL HANDTVÅL som du kan bära med dig - alltid!

300 ml

  • Kategori:Handtvål
  • Artikelnummer:
    1189-978-0600

Köps ofta tillsammans

169:-
363:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter