1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 23 betyg
0
1
1
5
16
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Superspatel

  En händig spatel att använda såväl till hudprodukter , smink även inpackningar. För att undvika smutsa ner produkten med händerna tar denna spateln smidigt upp produkten. Sen är den smidig att använda när man ska få ut det sista ur en förpacking / burk. Toppen! Testa!
  6 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Utmärkt

  Skön spatel, bättre än pensel. Lätt att applicera och få det jämt med. Enkel att rengöra samt produkten håller längre när man använder spatel. Toppen och prisvärd produkt.

  #tävling
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Kanon!

  Perfekt maskverktyg för den som vägrar använda fingrar ner i burkarna. Har hittills använt penslar, men de är dels svårare att göra rent och dessutom absorberas en liten del av produkten. Men denna är jättesmidig, den fördelar produkten jämnt och är lätt att bara skölja av efter användning!

  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Snabbt & enkelt

  Provade denna idag och vad lätt det va att applicera ansiktsmasken 😊 med några enkla rörelser så satt masken där och SÅ jämt resultat. Det bästa är att slippa allt kladd och slippa förlora produkt i onödan
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Njae

  Den är typ okej, dock STINKER den målarfärg när man tog ur den plasten. Och även nu efter jag tvättat den och använt den så luktar den fortfarande mycket.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Väldigt hygeniskt och..

  Du får masken väldigt snyggt och enkelt applicerat med denna. Lätt att skölja av efter användning
  Gilla

Lyko
Mask Spatula

23 Betyg
59:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko face mask spatula är ett professionellt verktyg som gör det lätt att applicera din favoritansiktsmask. Med hjälp av den lutande spetsen i silikon fördelar du enkelt din ansiktsmask samtidigt som den är hygienisk och lätt att tvätta av efter användning.

Köps ofta tillsammans

148:-
377:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019