Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 6 betyg
1
0
0
2
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Toppen för torrt,skadat hår!

  Dessa produkter är verkligen superba för oss med behandlat,slitet och torrt hår! Schampot tvättar skonsamt rent,balsamet gör det lätt att kamma igenom utan att slita på håret och efter en inpackning som satt i ca 10 minuter var håret mjukt,fylligt och hade fantastisk glans!!
  Alla produkter är dryga,löddrar lätt och har en mild doft och levereras i praktiska förpackningar som är lätta att öppna/stänga utan spill.
  Har använt denna serie i 2 veckor och fått flera kommentarer om mitt nya,vackra och glänsande hår så jag kommer fortsätta - inget mer torrt ,livlöst hår här inte! Toppenbetyg helt enkelt🤩
  3 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bra och återfuktande produkter

  Har fastnat lite för ”lykos egna” produkter. Och detta paket med hårprodukter var jag oxå nöjd med.
  Snygga & stilrena förpackningar. Och produkterna känns återfuktande för ett torrt hår. Mild & behaglig doft. Och priset är inte dyrt heller. Jättenöjd! #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Fråga

  Hej! Ligger detta kit på samma låga pris i butiken också? :)
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 2 månader sedan
   Ja det gör det :)
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Dåligt

  Har tunt skandinaviskt slingat hår, får använda 2 stora klickar balsam och ändå går håret inte att reda ut. Känns som ni hällt i billiga produkter i flaskorna.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Prisvärd deal!

  Bra återfuktande shampoo och balsam, reparerande och mjuk leave in kräm också, riktigt bra! Perfekt för torrt och skadat hår, rekommenderar!
  1 gillar
 • för 13 månader sedan

  Innehåll??

  Vad innehåller dessa produkter. Skulle uppskatta innehållsförteckning på alla era produkter då jag har en del allergier.
  1 gillar
  • för 13 månader sedan
   Ingredienserna finns på varje enskild produkt.
   3 gillar

Lyko
Moisturizing
Kit

6 Betyg
349:-Rek. pris 430:-
Fri frakt, kan skickas omgående
I Lyko Moist shampoo och Lyko Moist Conditioner har vårt unika Lyko care complex optimerats för att fungera återfuktande genom att halten plantkeratin ökats. Plantkreatinet består av aminosyror och proteiner som har två riktigt bra egenskaper: Först binder de till sig fukt för att sedan transportera in det genom det yttersta lagret av hårstrået och hålla det återfuktat inifrån. Den andra egenskapen är att en kedja av amoinosyror bildar ett keratinliknande protein som är filmbildande utanpå hårståret, lite som en sovsäck. Detta ska hindra håret från framtida uttorkning genom att låsa in den nya fina fukten på plats inne i hårstrået.

Utöver lyko care complex så innehåller Lyko moist shampoo även:
*Panthenol (provitamin B5)
Håret består redan till viss del av panthenol, vilket gör att den vitaminen lättare kan penetrera hårets ytskikt. Panthenol omvandlas till provitamin B5 i håret, det håller håret återfuktat längre. Det bildar också en film av fukt på hårstrået som bidrar med extra skydd och eftersom fukten hålls kvar inne i håret så kommer det även att se glansigare och hälsosammare ut.
*Inula crithmoide extract från den söta gula blomman från Krisslesläktet. Blomman är känd för sina mineraler, vitaminer och antioxidanter. Inom hårvård är detta extrakt vårdande och väldokumenterat färgbevarande.

- UV-skydd för att skydda och vårda din hårfärg.

Lyko Moist Shampoo och Conditioner återfuktar alltså inte bara ditt hår utan produkterna skyddar och återfuktar även din hårbotten. Det är nästan som att ha en trollstav med sig i duschen!

Shampoo 300ml
Conditioner 300ml
Treatment 200ml

Köps ofta tillsammans

548:-
598:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019