11 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 12 betyg
3
1
3
3
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 2 månader sedan

  Rule Breaker - Ett annorlunda torrschampo

  Ett torrschampo som är blött, hm, kan det funka, ja faktiskt men kanske inte för alla. Tror faktiskt jag gillar detta mer än vanligt torrschampo och man slipper puderkänslan i håret efteråt.
  12 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Lyko Kundtjänst
  för 2 månader sedan

  Besviken

  Var sjukt taggad att testa denna. Får ingen som helst effekt av denna blir bara blöt i håret. Känner inte alls att den ger en ren och nytvättad känsla, snarare tvärtom. Passar inte mig alls. Torrschampo i mistform var inget för mig.
  2 gillar
 • igår 14:28

  Förvånande bra!

  Var riktigt skeptiskt inställd till detta först - hur kan en blöt spray suga upp överflödig olja? Tji fick jag! För oss som inte gillar massa stadga från torrschampot, utan endast vill ha en fräsch känsla sista dagen innan tvätt är detta perfekt. Suger upp allt överflödigt fett, utan den där kladdiga torrschampokänslan! Supernöjd!
  4 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Mixed feelings...

  Jag är en sån person som är beroende av torrschampo. Använder det hela tiden. MEN detta vet jag ännu inte vad jag tycker om. Har endast använt det ett fåtal gånger, så det kanske krävs träning för att få till det. Jag upplever inte att produkten torkar snabbt. När jag ska använda denna får jag ta i den det första jag gör på morgonen, sedan borsta tänderna, klä på mig, sminka mig, och sen kamma ut håret och inte ens då är det helt torrt.

  Däremot så när den väl torkat är det ett av de bästa torrschampona jag använt. Den syns inte alls i mitt mörkbruna hår som typ alla andra torrschampon gör. Den ger lätt volym utan att håret känns tyngt eller flygit. När jag använder den på helger och har mer tid att låta den torka ordentligt så älskar jag den, men på helger kan jag lika gärna tvätta håret och styla om det på riktigt.

  Kort och gott, väldigt bra produkt, men svår använd om man snabbt vill få ordning på håret, vilket är det jag använder torrschampo till.

  Plus:
  + ger fin volym
  + syns inte i håret, även för brunetter
  + luktar gott

  Minus:
  - lång torktid
  - lite svår att få precis där man vill
  1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Rule breaker

  Är rätt besviken på detta torrschampo. Jag gillar idén att slippa det matta och pudriga i håret, men i praktiken funkar det inte så bra. Jag har tunt hår, och produkten känns verkligen i håret, nästan mer än ett traditionellt torrschampo. Men istället för en pudrig känsla, som vid vanliga torrschampon, är det en mer kladdig känsla på något sätt. Jag vill tvätta händerna så fort jag rör håret, även om jag använder väldigt lite av det.
  Första gången jag provade det måste jag tagit för mycket, för jag väntade flera minuter på att det skulle torka, och när det väl hade gjort det såg det och jag hade kammat igenom håret såg det knappt renare ut. Det känns svårt att veta hur mycket man ska ha eftersom resultatet inte kommer lika direkt som vid andra torrschampon. Det bästa är att börja med väldigt lite, låta det torka, kamma och eventuellt upprepa, kanske flera gånger. Skulle säga att det oftast tar rätt mycket längre tid att använda detta än andra torrschampon, så skulle inte använda det när jag har väldigt bråttom.
  Håret blir blankare av detta torrschampo om man jämför med traditionella torrschampon, men för mig blir håret aldrig att kännas riktigt rent. Det funkar hyfsat bra om håret bara är liiiite flottigt, men mer än så blir det aldrig riktigt bra. Det känns som att det inte klarar av lika mycket flott som ett vanligt torrschampo, och det är ett stort minus för mig eftersom mitt hår blir rätt flottigt väldigt fort.
  Så njae, kanske använder det någon gång ibland, men tänker inte köpa mer när denna flaska är slut.
  #Lykoinflutester #Lyko
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Ingenting för mig

  Jag har nu testat Rule Breaker torrschampo från Lyko i över en månad. Torrschampot kommer i en snygg flaska och har en mist som känns väldigt skön där det kommer lagom mycket produkt. Jag älskar doften som känns fräsch och ren. Då jag är en person som älskar känslan av nytvättat hår så är jag ganska kräsen när det kommer till just torrschampon och har testat en hel del från olika varumärken med olika formula.

  Jag gillar idén med denna produkt att den är i sprayform, men upplever själv att jag mest blir blöt i håret och upplever inte den rena känslan som produkten utlovar. På produkten står det också att det ska vara snabbtorkande men mitt hår känns fuktigt i botten en bra stund efter att jag applicerat det. Med ett torrschampo i sprayform får jag en mycket luftigare och renare känsla i mitt hår i jämförelse med detta vilket jag föredrar till framtida köp.

  #Lykoinflutester #Lyko
  1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Innovativt helt ok torrschampo

  Jag är en storanvändare av torrschampo men gillar främst de torrschampon som ger håret en lätt och luftig struktur istället för de som ger stadga. Mitt hår är tunt och fint och blir lätt fett så torrschampo är min stadiga kamrat. Lykos Rule Breaker är i slutresultatet lite av en blandning mellan lätt och luftig och stadga. Håret känns fräschare och lättare men har fortfarande lite tyngd och stabilitet i sig.

  Bild 1, Före
  BIld 2, Efter spray
  Bild 3, När håret är torrt och kammat

  Jag gillar verkligen att den kommer i en pumpspray, känns skönt att spraya produkten direkt i hårbotten. Vanligtvis sprayar man torrschampo en bit bort med aerosol och då får man pulver överallt och inte bara i håret. Det slipper man med denna produkt!

  För mig har det torkat relativt fort, de gånger jag har behövt komma iväg snabbt har jag efter att jag sprayat även fönat håret och därefter borstat det. Produkten har en vag fräsch parfym, inte för kraftig. Jag är ganska känslig för starkt parfymerade produkter. Hade man fått något mer luftigt och lätt hår av detta torrschampo hade det blivit en storfavorit, det är för mig det enda som saknas!

  #lyko #lykoinflutester
  Gilla

Lyko
Rule Breaker 150 ml

12 Betyg
119:25Rek. pris 159:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Rule Breaker är något så banbrytande som ett torrschampo i mistform.
Den gör ditt hår mjukt och följsamt precis som om de vore nytvättat.
Till skillnad från ett vanligt torrschampo så slipper du känslan av puder eller restprodukter i ditt hår.

Användning: Skaka flaskan, spraya i hårbotten och låt torka. Det torkar snabbt! När du sedan borstar håret känns det rent och nytvttat med ett väldoftande, mjukt och glansigt resultat.

150ml

Köps ofta tillsammans

158:25
328:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020