3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 10 betyg
0
0
1
2
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 9 månader sedan

  Lyxig känsla!

  Gelen som kommer ut växer till ett härligt rengöringsskum i handen, doftar fräscht och känns som det återfuktar bra. Räcker länge då inget hamnar på golvet i duschen. Shower foam var inte alls så dumt, rekommenderar den gärna till dig som vågar bryta mönstret och prova något nytt
  14 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  idag 15:19

  Oslagbart duschskum!

  Beroende? Svar JA!
  Helt klart en favorit i duschen, och ett måste på förvaringshyllan så man aldrig är utan den! Älskar hur lite gel man behöver och utvecklas till ett skum du kan löddra in hela kroppen med, så den är sjukt dryg!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 vecka sedan

  Perfekt för badet!

  Doftar riktigt gott och är lätt att applicera! Perfekt att slänga med i väskan när man ska iväg och bada nu när det är finväder ute! Rekommenderas starkt!
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 veckor sedan

  3 stjärnor

  Lyxigt skum som håller sig länge, perfekt när man rakar benen. Tyvärr får den inte fler stjärnor än 3 då doften inte tilltalar mig som gillar söta "blommiga" dofter. Men min sambo älskar den så det blev hans istället! :)
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Härlig

  Härlig fräsch doft. Lätt att applicera
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Härlig!

  Härlig doft, bra konsistens, riktigt bra som raklödder. Sonen tycker det är superkul med allt skum som blir. Väldigt prisvärd!
  1 gillar

Lyko
Elixir Shower Foam 200 ml

10 Betyg
49:-Rek. pris 85:-40
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Har du någonsin testat ett showerfoam? Det är faktiskt en härlig upplevelse och helt annorlunda än en vanlig showergel.
För det första ser ett shower foam ut precis som ett tjockt raklödder! Bara det gör ju det hela LITE roligare när du står i duschen.

Lyko Elixir Shower Foam har ett väldigt lättdistribuerat lödder som går lätt att fördela över kroppen och doften både sprider sig och fastnar lite bättre på kroppen (tycker jag i alla fall)

En bonus är att du direkt ser VAR du har tvättat eftersom skum syns så mycket bättre än showergel (så du inte missar någon kroppsdel!) OCH är du en ”rakare” så kan du göra två flugor på smällen och använda Lyko Elixir Shower Foam även som rakgel! Så smart!

Doften är härlig Moonflower och DET syftar på blommor som blommar om natten! Ah, så exotiskt! Bli exotisk du med! Ta en dusch med Lyko Elixir Shower Foam!

200ml

Finns även i paket

Lyko
Shower Foam Duo
89:-Rek. pris 170:-

Köps ofta tillsammans

108:-
167:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter