Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 14 betyg
0
1
0
4
9
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Kundtjänst på Lyko
  för 19 månader sedan

  Ett Silvershampoo i toppklass

  Ett riktigt bra silvershampoo med mycket effekt. Har testat många olika silvershampoon och detta är ett bra alternativ till storsäljaren Fudge silvershampoo. Helt klart en favorit och ett bra alternativ för oss blodies som vill tona ner varmare toner :)
  27 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Hur lång tid?

  Hej! Jag undrar hur lång tid man ska ha i silver shampot? :)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Oooo! Svår fråga! Det är super-individuellt och hänger på allt från önskat resultat, till hårets skick. Jag föreslår att du testar dig fram. Börja med att inte låta det verka så länge - nån minut räcker. Märker du att du skulle vilja ha mer effekt så kan du testa med lite längre verkningstid nästa gång. 🙂👍Man kan alltid testa på en mindre slinga av underhåret inledningsvis också... för att se hur håret reagerar.
   1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Lyko Silver schampo

  Hej, Om man har rödbruna slingor och vill att det ljusa slingorna ska bli mindre orange kan man då använda silver schampot så det inte förstår färgen.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Susanne! Detta är mest för att dämpa gula pigment. Har man röda/orangea nyanser då är det blå pigment man behöver som exempelvis Fanola no orange.
   Gilla
 • för 7 månader sedan

  Funkar super till brunt hår

  Använder detta till mitt bruna hår med grå slingor och det funkar super. Rekommenderar #tävling
  Gilla
 • Frisör på Lyko
  för 9 månader sedan

  Effektivt silvershampoo till bra pris

  Perfekt om man önskar snabba resultat. Ger riktigt fin silverton på blonda hår!
  2 gillar
 • för 10 månader sedan

  Bra pigment!

  Mycket pigment för ett bra pris, tar bort det gula! torkar ej ut håret och ger en fin kall ton!
  Gilla

Lyko
Silver Shampoo 300 ml

14 Betyg
69:-Rek. pris 130:-45
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Lyko Silver Shampoo är en av de produkter i Lykos egna sortiment som tagit allra längst tid att utveckla. Men den är också hur bra som helst! Precis som ett silverschampo ska göra så är det mild rengöring av håret som även motverkar gula toner i håret. Gula toner blir speciellt tydliga i blonda hår men det passar även för brunetter vars önskan är att gå mot en kallare nyans.

Pigmentet i Lyko silverschampo lägger sig som en hinna runt hårstråt och är violett/blå i färgen vilket gör att de gula/varma tonerna i håret neutraliseras och ditt hår får en kallare nyans. Traditionellt sett kan silverschampon verka uttorkande på håret och vi på Lyko har därför valt att addera mycket fuktbevarande ingredienser i just det här schampot. Vi har optimerat vårt unika Lyko Care Complex för att fungera återfuktande och bli ”filmbildande” så att pigmentet lättare fastnar på håret genom att halten plantkeratin ökats. Plantkreatinet består av aminosyror och proteiner som har två riktigt bra egenskaper: Först binder de till sig fukt för att sedan transportera in det genom det yttersta lagret av hårstrået och hålla det återfuktat inifrån. Den andra egenskapen är att en kedja av amoinosyror bildar ett keratinliknande protein som är filmbildande utanpå hårståret, lite som en sovsäck. Detta ska hindra håret från framtida uttorkning genom att låsa in den nya fina fukten på plats inne i hårstrået.

Utöver Lyko Care Complex så innehåller Lyko silver shampoo även:
*Panthenol (provitamin B5) Håret består redan till viss del av panthenol, vilket gör att den vitaminen lättare kan penetrera hårets ytskikt. Panthenol omvandlas till provitamin B5 i håret, det håller håret återfuktat längre. Det bildar också en film av fukt på hårstrået som bidrar med extra skydd och eftersom fukten hålls kvar inne i håret så kommer det även att se glansigare och hälsosammare ut.

- UV-skydd för att skydda och vårda din hårfärg.

Till Lyko-produkterna har vi noggrant valt ut råvaror med främst funktion, kvalitet och säkerhet i åtanke. Men också med högt ställda krav på dess miljöpåverkan och att de såklart inte är testade djur.
Vi har kombinerat klassiska tensider med moderna i avancerade system för att få en mild men ändå effektiv slutprodukt, säger Magnus Petterson, kemist och utvecklare på Inzo.

300ml

Finns även i paket

Lyko
Silver Shampoo + Haircolor
199:-Rek. pris 249:-

Köps ofta tillsammans

128:-
238:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter