1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 6 betyg
1
0
1
0
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Wow! Magi

  Inte hunnit testa alla sorter ännu. Men båda Glow-varianterna var underbara. Konsistensen på själva maskerna är underbara och verkligen något helt annat än en ”vanlig” sheetmask. Kommer aldrig kunna köra vanlig sheetmask igen.
  8 gillar
 • för 1 månad sedan

  Sköna masker

  Jag fick detta kit gratis och jag var exalterad över att testa maskerna. Jag har testat nästan alla förutom Glow boost. Den vågar jag inte testa för att den innehåller kokosolja, vilket täpper till mina porer och orsakar blemmor. Dessutom får man en "glow boost" av alla maskerna. De är väldigt sköna och bra när man behöver något extra, som dagen efter en sen utekväll, till exempel, men jag tycker även att de är för kladdiga och svåra att få på plats samt att det är svårt att få dem att sitta på plats då de glider ner hela tiden, så mycket av tiden försvinner till att få dem att sitta kvar, vilket drar ner på lyxfaktorn för mig. Jag tror jag håller mig till traditionella ansiktsmasker. 🙂
  6 gillar
 • för 1 månad sedan

  Dålig

  Köpte dessa efter att jag har läst alla recensioner. Tyvärr instämmer inte . Masken sitter inte plats utan glider ner hela tiden. I synnerhet kring läpparna. Rekommenderas inte.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Vegansk?

  Är produkterna veganska? Om inte, innehåller någon bivax/honung?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hallå Elin 😀 Alla masker, förutom Firming och Anti-Wrinkle är veganska. Ha en fin dag 🎀
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  vad för mask

  är det sheet? clay? kräm? vad för sorts face mask är det
  Gilla
  • för 2 månader sedan
   Det är en typ av sheetmask, men själva arket är mer fast och siliconaktigt än en vanlig sheetmask som ju är en typ av papper. Texturen är superhärlig i de här - jag är frälst!
   2 gillar

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter