Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

LYKO
Volumizing Duo

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
I Lyko Volume har Lyko Care Complex optimerats för att bygga volym och få varje strå att kännas tjockare genom att halten pisum sativum peptid ökats (peptider ifrån gröna ärtor). Peptider är ett slags protein som är uppbyggda av ett antal aminosyror. Peptider består av något färre aminosyror än proteiner och är därför mindre än ”vanlig” protein. Då peptiden är så liten har den mycket lättare att ta sig in, penetrera, hårets yttersta lager. Just denna peptid som vi använder i Lyko Volume har en bevisad volymbyggande effekt på hår och kan även få håret att kännas aningen tjockare.

Doften i volymserien är en magisk blandning som kallas för ”Mystic Magnolia” och är en multifasetterad, fräsch doft av mandarin, äpple, jasmin, cederträ och vetiver. Du kommer aldrig vilja sluta tvätta håret!

Utöver Lyko Care Complex så innehåller Volumizing även:
*Hydrolyzed wheat protein (hydrolyserat veteprotein). Även denna ingrediens hjälper håret att upplevas fylligare och skapa volym.

*Inula crithmoide extract från den söta gula blomman från Krisslesläktet. Blomman är känd för sina mineraler, vitaminer och antioxidanter. Inom hårvård är detta extrakt vårdande och väldokumenterat färgbevarande.

Innehåller:
- Lyko Volume Shampoo 1000 ml
- Lyko Volume Conditioner 1000 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter