Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • för 11 månader sedan

    Väldigt bra kit till ett superpris!

    Dessa produkter skapar en jättefin volym i håret helt utan att göra håret för "flygigt". Passar perfekt för dig som är ute efter fin, naturlig volym! Dessa luktar även väldigt fräscht vilket är ett stort plus!!
    Gilla

Lyko
Volumizing
Kit

2 Betyg
261:75Rek. pris 430:-35
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Travel Kit
44:25Rek. pris 59:-
I Lyko Volume serien har Lyko Care Complex optimerats för att bygga volym och få varje strå att kännas tjockare genom att halten ”pisum sativum peptid” ökats. Det är peptider ifrån gröna ärtor. Peptider är ett slags protein som är uppbyggda av ett antal aminosyror. Peptider består av något färre aminosyror än proteiner och är därför mindre än ”vanlig” protein. Då peptiden är så liten har den mycket lättare att ta sig in, penetrera, hårets yttersta lager. Just denna peptid, som vi använder i Lyko Volume Shampoo och Conditioner, har en bevisad volymbyggande effekt på hår och kan även få håret att kännas tjockare. Doften är en magisk blandning som kallas för ”Mystic Magnolia” och är en multifasetterad, fräsch doft av mandarin, äpple, jasmin, cederträ och vetiver. Du kommer aldrig vilja sluta tvätta håret!

Utöver Lyko Care Complex så innehåller Lyko Volumizing även:
*Hydrolyzed wheat protein (hydrolyserat veteprotein). Även denna ingrediens hjälper håret att upplevas fylligare och skapa volym.
*Inula crithmoide extract från den söta gula blomman från Krisslesläktet. Blomman är känd för sina mineraler, vitaminer och antioxidanter. Inom hårvård är detta extrakt vårdande och väldokumenterat färgbevarande.

Shampoo 300ml
Conditioner 300ml
Treatment 200ml

Köps ofta tillsammans

359:25
608:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020