3 användarbilder
L.Y.X Cosmetics

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 7 betyg
0
0
1
4
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 28 månader sedan

  Bra

  Gillar verkligen formulan den ger fin färg och torkar snabbt men beställde "sea breath" och den ser inte alls ut som på bilden. Skulle säga att bilden får den att se grön ut men i verkligheten är den mycket mer blå/turkos.
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Ett bra lack men svårt att hitta rätt färg

  Äntligen ett lack som inte luktar. Underbart!

  Men att hitta rätt nyans verkar vara omöjligt. Jag ville ha en halvtäckande vit färg med lite pärlemoskimmer. Snowflake trodde jag kunde vara den rätta nyansen för mig...men produktbilderna är så dåliga att det är en ren chansning när man handlar. Det jag fick hem var ett näst intill genomskinligt lack (trots två lager) med lilaskimrande glitter i. Inte alls vad jag hade tänkt mig. Så jag beställde hem den andra vita nyansen som existerar i utbudet, French White, som istället är en heltäckande kritvitt nyans. Så besviken! Lagt ut en massa pengar nu på lack som jag inte kommer använda.

  Med lacket medföljer inga instruktioner för hur man bäst ska gå tillväga för bäst hållbarhet, det får man läsa om på nätet.
  Ytslipa med putsblock först, borsta bort slipdammet. Ta ett lager Under/överlack, 1-2 lager färg, och under/överlack igen. Snabbast torktid får man om man använder hårfönen.
  Lacket håller bra. Men om man får lack utanför nageln och försöker få bort det så är risken stor att man sliter av lacket från nageln eller att det kommer in luft under lacket och det blir en luftbubbla där lacket inte sitter fast. Då är det bara att dra av och börja om.
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Fel färg

  Ja köpte French Pink och Sweet Tooth. Jag är missnöjd med French Pink för att det är inte den färg som visas på bild! Om den heter Pink borde den vara rosa som på bilden? Denna är lila och inte alls det jag ville ha.
  1 gillar
 • för 12 månader sedan

  Det perfekta nagellacket

  Jag har färgen Scarlet och den är så glansig och sitter så bra! Har haft det i en vecka nu och det har bara skavts lite i toppen. Inget chippande och har inte släppt. Dessutom är det helt luktfritt! Alla nagellack borde vara så här.
  2 gillar
 • för 14 månader sedan

  Gillar hela serien

  Efter att ha provat vattenbaserat lack kommer jag aldrig gå tillbaka till vanligt lack igen.
  2 gillar
 • för 26 månader sedan

  Över förväntan

  Sökte ett vattenbaserad nagellack och blev glatt överraskad. Lätt applicerad, bra täckning och fina färger. Lätt att ta bort.
  1 gillar

L.Y.X Cosmetics
Lacqua
Darling

7 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Nail Polish Remover30 ml
44:10Rek. pris 49:-
Lacqua är ett termologiskt nagellack som är baserat på vatten och mineraler. Den skapar ett unikt skydd för varje nageltyp samt fuktighetsbevarande och stärkande. Torktiden är 3 minuter och inga borttagningsmedel behövs-man skalar av lacket.

Obs! L.Y.X Putsblock samt Laqcua under/överlack behövs i denna behandling för att få rätt hållbarhet.

8ml
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1660-122-0015

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019