Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot Bare Study

5 Betyg
215:-

Fler nyanser

Hållbar ögonskugga med mycket pigment som är krämig att applicera och torkar till en intensivt vibrerande pärlemorskimrande finish. Osynlig täckning som mjukt appliceras på ögonlocken. Smular inte eller lägger sig i veck. Cremebaserad formel som kan blandas med M∙A∙C:s andra skuggor och eyeliner. Pro Longwear Paint Pot

5g
4 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.6

Baserat på 5 betyg
0
0
1
0
4
 • för 3 månader sedan

  Min favvo-skugga

  Groundwork är den perfekta färgen att bara svepa över ögonlocket och vips är du färdig! Vill man festa till det tar jag bara lite highlighter i ögonvrån. Kommer definitivt testa fler färger!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Funkar.. Krämig med lite glitter - Bare study

  Köpte färgen bare study för att ha som primer på ögonlocket. Hade hört mycket bra om denna fast i färgen Painterly men eftersom den var slut så tog jag denna, och är SÅ NÖJD! Den är lite ljusare än min egna hudfärg vilket jag inte har något med lite glitter i. Väldigt krämig konsistens som täcker bra och torkar rätt fort. Tog med fingret och rakt på ögonlocket. Två drag i burken räckte gott och väl på ett ögonlock och går att ha bara själv som en naturlig skimrig look/skugga men funkar också som en bra bas där du kan bygga på skuggor och få "bort" det skimriga i denna om du vill men också ha detta som hjälp/bas när du lägger andra skimriga skuggor över. Jag har Urban Decays "orginal" primer sen innan men gillar denna mycket bättre! Då dens applikator är alldeles för osmidig och den lägger sig i vecken och torkar för snabbt och ser torr ut. DOCK så håller tyvärr Urban decay mycket bättre alltså gör så att locket inte creasar sig och skuggan lägger sig i veck/faller bort... Sorry för dåliga bilder :-) #tävling

  + 2

  gillar
  • elina
   för 1 vecka sedan
   Uppdatering, denna fungerar inte 8 timmar tyvärr. Den creasar sig på ögonlocket efter ca 6 timmar och ögonskuggan lägger sig i veck på locket. Tyvärr slår urban decay denna I det avseendet.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Kan inte vara utan.

  Fantastisk bra, för alla dessa neutrala dagar man inte vill ha för mycket smink. Kladdar inte, enkel att applicera och håller en heldag + lite till. Rekommenderas starkt.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019