4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 6 betyg
0
0
1
0
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Min favvo-skugga

  Groundwork är den perfekta färgen att bara svepa över ögonlocket och vips är du färdig! Vill man festa till det tar jag bara lite highlighter i ögonvrån. Kommer definitivt testa fler färger!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  "my eyelids but better"

  Perfekt till no-makeup-make-up looken!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Funkar.. Krämig med lite glitter - Bare study

  Köpte färgen bare study för att ha som primer på ögonlocket. Hade hört mycket bra om denna fast i färgen Painterly men eftersom den var slut så tog jag denna, och är SÅ NÖJD! Den är lite ljusare än min egna hudfärg vilket jag inte har något med lite glitter i. Väldigt krämig konsistens som täcker bra och torkar rätt fort. Tog med fingret och rakt på ögonlocket. Två drag i burken räckte gott och väl på ett ögonlock och går att ha bara själv som en naturlig skimrig look/skugga men funkar också som en bra bas där du kan bygga på skuggor och få "bort" det skimriga i denna om du vill men också ha detta som hjälp/bas när du lägger andra skimriga skuggor över. Jag har Urban Decays "orginal" primer sen innan men gillar denna mycket bättre! Då dens applikator är alldeles för osmidig och den lägger sig i vecken och torkar för snabbt och ser torr ut. DOCK så håller tyvärr Urban decay mycket bättre alltså gör så att locket inte creasar sig och skuggan lägger sig i veck/faller bort... Sorry för dåliga bilder :-) #tävling

  + 2

  gillar
  • elina
   för 5 månader sedan
   Uppdatering, denna fungerar inte 8 timmar tyvärr. Den creasar sig på ögonlocket efter ca 6 timmar och ögonskuggan lägger sig i veck på locket. Tyvärr slår urban decay denna I det avseendet.
   gillar
  • elina
   för 3 månader sedan
   Köpt färgen soft ochre nu och den funkar kanon till min hudton, smälter in i min hud och inget glitter så bättre som underlag för annan ögonskugga. Jämför även dessa färger på en bild, soft ochre och bare study.

   + 2

   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 9 månader sedan

  Kan inte vara utan.

  Fantastisk bra, för alla dessa neutrala dagar man inte vill ha för mycket smink. Kladdar inte, enkel att applicera och håller en heldag + lite till. Rekommenderas starkt.
  gillar
  för att lämna en kommentar

MAC Cosmetics

Pro Longwear Paint Pot Bare Study

6 Betyg
215:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

LykoEye Brushes
198:-Rek. pris 199:-
Hållbar ögonskugga med mycket pigment som är krämig att applicera och torkar till en intensivt vibrerande pärlemorskimrande finish. Osynlig täckning som mjukt appliceras på ögonlocken. Smular inte eller lägger sig i veck. Cremebaserad formel som kan blandas med M∙A∙C:s andra skuggor och eyeliner. Pro Longwear Paint Pot

5g

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.