2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 11 betyg
0
0
0
3
8
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 9 månader sedan

  Sjuk hållbarhet och pigment!!

  Denna håller verkligen hela dagen!! Jag har färgen boldy bare då jag ville ha en färg som bara förstärkte min egna läppfärg, så tips om du vill ha en naturlig färg men lite starkare!!
  11 gillar
 • för 1 månad sedan

  Perfekt

  Otroligt bra
  #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  En av de bästa

  En härlig läppenna som är hållbar, pigmenterad & som kommer i massa olika färger som matchar till macs egna läppstift.
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Sitter som berget

  Efter att ha gjort många brudmakeuper och även på mig själv, och då använt mig av läpppennorna från MAC har jag stort förtroende för dom. Sitter hela dagen/kvällen trots mat och dryck. Ett tips om man verkligen vill att det ska sitta tillsammans med läppstiftet är att lägga penna + läppstift och sedan bita av på papper, pudra över löspuder som du sedan borstar bort och på igen med första proceduren. Sitter kanonbra då.
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Diskret färg

  Superfin diskret rosa färg. Jag tycker den ser väldigt naturlig ut. Perfekt att ha över hela läpparna istället för läppstift. #tävling
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Soar

  Färgen soar är en rosa-brun färg som ser ut att vara ens egna läppfärg, fast lite snyggare. Färgen är så pass naturliga att det ser bra när man gör en "ingen makeup" look och när man vill köra fullt ut med allt i sminkväskan. Gällande konsistensen så är pennan krämig och glider på läpparna som en dans, utan att jag behövde trycka hårt, däremot är det inte en typisk krämig penna som lätt kan smetas ut om man skulle råka röra läpparna utan färgen stannar på samma plats under hela dagen.

  Produkten känns varken återfuktande eller torr på läpparna och är enligt mig väldigt bekväm. Ofta väljer jag att bära läppennan utan något läppstift eller liknande på eftersom jag inte gillar den klibbiga känslan av ett ny applicerat läppstift och föredrar därför endast en läppenna. Tyvärr som med alla läppennor jag provat så försvinner färgen under dagen tills det bara är mina egna läppfärg kvar, men som tur är så försvinner inte färgen i fläckar utan färgen bleknar bort med tiden och ser alltid fin ut.

  #LykoInflutester
  Gilla

MAC Cosmetics
Lip Pencil Burgundy

11 Betyg
175:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

En penna för att forma, skapa konturer eller fylla i läpparna. Lip Pencil har en mjuk, krämig konsistens som är perfekt för att markera läpparna eller fylla i dem. Håller länge och finns i flera olika färger som var och en fungerar med flera olika läppstiftsnyanser.

1.45g
 • Kategori:Läppenna
 • Artikelnummer:
  2338-316-0005

Köps ofta tillsammans

344:-
493:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019