1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Must-have!

  Detta är mitt absoluta favoritläppstift någonsin. Jag har tre stycken - ett i väskan, ett hemma och ett i bilen. Detta just för att det är den perfekta nude-färgen som passar till ALLA tillfällen! Jobb, skola, fest, bröllop, you name it. Finishen är inte glansig men inte heller matt och uttorkande, utan helt perfekt krämig. Detta är ett måste hos alla läppstiftsälskare! :))))
  /Cecilia, Lyko Hede
  21 gillar
  • för 3 månader sedan
   Vilken frg är det?
   Gilla
 • för 6 månader sedan

  Ingredienser?

  Hej! Vad är det för ingredienser i färgerna flesh pot, faux och snob? Tack på förhand!
  1 gillar
  • för 5 månader sedan
   Toppen tack!
   Gilla

MAC Cosmetics
Viva Glam VIVA GLAM I

1 Betyg
200:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

VIVA GLAM läppstift i matt brunröd nyans är nu fint insvept i vår specialförpackning med rött glitter inför vårt 25-årsjubileum för en ännu glamorösare känsla! Varje krona från försäljningen av VIVA GLAM Lipstick doneras till M∙A∙C VIVA GLAM Fund som stöttar hälsa och rättigheter för alla åldrar, etniciteter och kön. Makeupartistrabatt gäller inte.

Originalet: VIVA GLAM läppstift i matt brunröd nyans är nu fint insvept i vår specialförpackning med rött glitter inför vårt 25-årsjubileum för en ännu glamorösare känsla! Varje krona från försäljningen av VIVA GLAM Lipstick is doneras till organisationer som stöttar hälsosamma val och rättigheter för alla åldrar, etniciteter och kön. Makeupartistrabatt gäller inte.

3g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019