1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 14 betyg
3
2
1
3
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Must have!

  Klarar mig inte utan denna, sminket sitter och en annan som har blandhy så är den helt fantastisk. Jobbar du dessutom kroppsligt och blir lite lätt svettig i ansiktet, eller rent av är ute i ur och skur, ja då skall du ha denna. Sminket sitter där det ska, och huden förblir matt.
  5 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Gick sönder efter nån vecka

  Helt okej, men sprutfunktionen gick sönder efter nån vecka, sitter nu med nästan en full flaska som inte går att använda.. I övrigt har jag, som många andra, haft problem med att den lämnar vita prickar om man inte skakar ordentligt och sprayar "snabbt" och på tillräckligt avstånd.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Sophie! Vad tråkigt att höra att din produkt gått sönder. Tveka inte att registrera en reklamation så att vi kan kolla över detta.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Helt okej!

  Helt okej setting spray, man känner sig återfuktad och sminket går sättersig bra. Men tycker inte den håller en "oljefri" eller matt under dagen och sminket sitter tyvärr inte på plats en hel dag.. Sen även som en del nämnt, man måste skaka den noga för att inte få vita prickar.
  1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Vita prickar

  Har hört så mycket bra om denna och vill använda den men jag har svårt för o undvika att få dessa vita prickar när jag sprayar på den, har ni något tips på hur jag kan undvika detta?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Selin
   Jag skulle nog också säga att du skakar den riktigt innan du använder den.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Acne

  Hej. Har acne benägen hy. Är förtillfället bra i ansiktet. Kan jag använda denna?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Anna, det ska gå bra att använda denna. Tänk bara på att huden kan reagera med en del orenheter vid användning av nya produkter.
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Vita prickar

  Måste skaka den rejält samt spraya hårt och på avstånd, annars lämnar den vita prickar i ansiktet. Sprayar man lite för nära eller försiktigt, och/eller glömmer skaka den ser det ut som man fått mjöl i ansiktet. Och då får man göra om hela makeupen. Kommer pga detta ej köpa denna igen.
  Gilla

MAC Cosmetics
Prep + Prime Fix +
Mattifying Mist 100 ml

14 Betyg
195:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lätt spray med mattande effekt som fräschar upp huden och samtidigt kontrollerar glans utan att störa makeupen. Den innovativa formeln innehåller puder, kiseloxid och andra fettabsorberande ingredienser som hjälper till att fixera makeupen, ombalansera och matta av huden.

100ml

Köps ofta tillsammans

290:20
373:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019