3 användarbilder
1 look

Looks

MAC Powder Kiss

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 16 betyg
2
3
1
2
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Älskar denna!

  Jag är såld på denna penna! Tycker den är grym att skapa egna strå med, för att få till en buskigare naturel look även för oss som har noppat sönder brynen en gång i tiden.
  I mitt fall använder jag mig faktiskt av både färgen "taupe" som grund men även "spiked" där jag vill ha lite tydligare strån. Helnöjd! 10/10.
  12 gillar
 • för 1 månad sedan

  Nej

  Funkade inget vidare för mig som inte har så mycket ögonbryn, färgen är för varm, stecken är för hårda och färgen lägger sig ojämnt. Vaxet fyllde ingen funktion alls för mig.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Besviken med tanke på priset

  Den är för vattning och opigmenterad för min smak, även efter att ha haft den upp och ner i flera dagar. Har testat olika tekniker men det blir samma - den lämnar ett vattnigt avtryck där man börjar "rita" strået men sen försvinner det och det blir bara en prick, typ. Vet inte om det beror på färgen men den saknar verkligen pigment. Ojämn i applikationen. Kommer leta efter något annat när denna är slut.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Bra på flera sätt

  Jag har ljusa och glesa ögonbryn och bygger upp dem med hjälp av den spetsiga penseln i färgen Taupe som är en väldigt ljus brungrå kall nyans utan att slå över för mycket i grått. Sen fyller jag i dem i underkanten med med den trubbiga puderdelen som är betydligt mörkare. Den trubbiga delen kan man inte få skarpa kanter av så antingen bör man byggt upp en form innan eller ha så pass mörka bryn och mycket hår att man har en bra form i sig själv. Om man bara använder den trubbiga puderdelen på ljusa ögonbryn så blir det lätt att det ser fläckigt ut. Observera att penseln kan behövas torkas av emmellanåt om man kommer i kontakt med foundation, concealer eller dylikt. Annars kan det lägga sig som en hinna eller klump av t.ex. foundation på penselns spets som hindrar färgen för att komma fram. Penseln är bra att kunna bygga upp så det se ut som man har små hårstrån och inte bara en kompakt färg. Ögonbrynen blir snygga. Min absoluta favorit. #tävling
  3 gillar
 • för 3 månader sedan

  Värdelös

  Ena änden alldeles för klumpig och tjock för att kunna användas. Andra änden torkade ut på en gång och i början var den väldigt dåligt pigmenterad med dålig opacitet.
  Gilla
  • för 3 månader sedan
   Köpte den mörkaste färgen (är brunett) så det borde inte vara det. Ska prova torka av spetsen, som du tipsar om.
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Välja färg

  Hej. Jag skulle verkligen vilja köpa den här men behöver hjälp med färgval. Jag är kall blond och skulle behöva en kall nyans men inte för ljus. Använder normalt Anastasia pomade med färg "taupe". Vilken färg passar mig bäst av dessa?
  Tack på förhand för svar :)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 månader sedan
   Ja jag skulle säga att de är snarlika i färgen 😊
   Gilla

MAC Cosmetics
Shape & Shade Brow Tint Spiked

16 Betyg
200:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Shape & Shade Brow Tint från MAC Cosmetics är en 2-i-1-penna för brynen som ger den perfekta kombinationen av fast och flytande formel som på ett enkelt sätt formar dina bryn. Den ena änden har en tunn pensel som kan användas till att fylla i glesa ögonbryn medan den andra änden fyller i och definierar. Shape & Shade Brow Tint innehåller vax som mjukgör brynen och håller dem på plats med en fin och naturlig finish.
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  2338-261-0004

Gåvor på köpet

Vid köp av tre valfria produkter från MAC medföljer dessa tre gåvor på köpet!

Köps ofta tillsammans

472:-
729:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter