Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 6 betyg
0
0
0
4
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Butik & Salong
  för 20 månader sedan

  Täckande!

  Aldrig provat en foundation som täcker så bra, ordentligt tjock men lägger sig trots detta aldrig i veck?!
  Är du känslig så ska du dock vara på din vakt, många rinnande ögon vid användning av denna produkt. Undviker du dock ögonområdet så kommer du ha en porslinshy och ett välfungerande öga!
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  täckande

  + är att den är supertäckande, doftar svagt och ger om man arbetar in den ordentligt ett bra lite matt resultat som för mig håller hela dagen.

  -Nackdel är att det går inte att slarva, den skulpterar lite så det kan bli som en nivåskillnad om man glömmer att arbeta ut den i något område.

  Konsistensen är nog den fastaste jag testat i foundationväg vilket gör den lite svårarbetad, jag blandar ut den just nu med en ljusare lite rinnigare foundation för min vinterhy är lite ljusare än vanligt vilket gör tycker jag att den är lättare att arbeta med. Jag har torr hy, vilket inte varit något problem att kombinera med denna foundation. #tävling
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Mycket dryg och perfekt för torr och acne-prone hy.

  Status på min hy var: extremt torr, irriterad/röd, ärr och eventuell pågående acne. Dvs mayhem. Och denna gick att lägga på, med snyggt resultat!

  Går att blanda ut med vanlig dagkräm för att inte få ett fullt täckande resultat. Fantastisk formula som även är mycket dryg.

  Högre SPF hade dock inte skadat.

  Men, älskar den och kommer förmodligen vara den trogen för resten av mitt liv.

  #tävling
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 14 månader sedan

  Min nuvarande bästa foundation

  Det är en helt sjuk täckning på denna samtidigt som de ändå kan låta lyster skina igenom. Krämig och tjock formula som nästan torkar lite på huden, rätt snabbt, därav täckningsgraden antar jag. Jag kan inte använda denna runt ögonen i längre perioder för då svider och rinner det tyvärr. Det hindrar mig dock inte från att köpa om denna!
  Gilla

MAC Cosmetics
Studio Sculpt Spf 15 Foundation Nc30

6 Betyg
350:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En krämigt lyxig, gelbaserad foundation som ger medium till kraftig täckning med en naturlig silkesfinish. Återfuktande och livar direkt upp huden samtidigt som den är mjuk och fyllig. Håller länge, vattenfast.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter