Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Macadamia Natural Oil Nourishing Leave In Cream

11 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Macadamia Nourishing Leave-In Cream är ett leave-in-balsam i krämform som är berikat med näringsrika oljor för att vårda och tämja oregerliga lockar. Ditt hår kommer att bli mjukt, strålande blankt och UV-skyddat.

Dessa makalösa produkter från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor, Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv "närings-boost".

Ditt hår kommer att stråla av välmående!

60ml

Macadamia

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Varje dag

  Använder den varje dag på jobbet då jag måste ha håret uppsatt. Tar en droppe eller två för att hålla de korta hårstråna på plats. Ett skonsamt sätt istället för att använda styling produkter.

  Helena3170
  för 1 månad sedan
 • VARNING: En produkt som gör en besviken

  Testade den här produkten i långt lockigt hår efter jag tvättat håret. Den är svår att fördela jämnt och känns som en fet kräm i håret även om man kammar ut produkten för att försöka fördela den jämnt. Luktar tuggumi. Läser man innehållsförteckningen så ser man att den INTE innehåller mest oljor utan istället olika kemikalier som är svåra att identifiera. Känns dessutom irriterande i hårbotten (kliar) och gör ingen märkvärd skillnad om man försöker få glansigt hår. Känns som en fet kräm på håret efter att håret torkat. Rekommenderas verkligen inte.

  recensenten
  för 11 månader sedan
 • Varning!

  Innehåller mycket alkohol som absolut inte är något som vårdar håret snarare tvärtom! Jag köpte denna produkt och tyckte detta var riktigt bra i början men efter någon månad så insåg jag att mitt hår bara blir allt mer förstört... lampan tändes och gick och kolla ingredienserna... Åker i sopporna direkt! Riktigt besviken!

  Tjej87
  för 11 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017