Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Bra mot svullna ögon

  Har länge letat efter en ögonkräm som både mjukgör min torra hy och dämpar den svullnad ovanför och vid sidan om ögonen jag plötsligt har nästan varje dag när jag vaknar sedan ca 1 år - ett jättejobbigt ålderstecken för man ser genast ännu tröttare och äldre ut! Har provat massa ekologiska ögonkrämer och geléer och det här är den första som faktiskt lyckats få ner det svullna! Den är snäll mot min känsliga hy också och det går jättebra att sminka sig när den har verkat. För mig tar ca 1 h innan huden ser normal ut. Jag har den bara under ögonbrynen och på sidan av ögonen.

  Under ögonen där jag inte alls är lika svullen men har rätt ordentliga blåsvarta ringar, rollar jag med Evolves lilla ögonroll-on och när den nästan torkat applicerar jag 100& pures ögonkräm som doftar helt underbart av vanilj och också funkar bra under make up.

  Många andra ögonkrämer/geléer stramar upp huden men sen lägger sig sminket i de nålfina rynkor som blir av att huden dras ihop för mycket. Blir många nya problem när huden åldras! Då har jag ändå tur att ha en hy som ser mycket yngre ut än den är men till slut märks det ändå att man inte är 20 längre och då gäller det att byta ut sina hudvårdsprodukter.
  3 gillar

Mádara
Smart Antioxidants anti-fatigue eye cream 15 ml

1 Betyg
425:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ögoncreme som förebygger att huden åldras i förtid. Innehåller väsxtextrakt som hjälper till att boosta cirkulation för att motverka svullnad och mörka ringar.

Huvudingredienser: Smart Antioxidant Complex: Lav, mossa, ormbunke och daggkåpa.

15ml

Köps ofta tillsammans

874:-
1308:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter