Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Madara Ultra Purifying MUD Mask 12,5ml

5 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

En ansiktsmask baserad på nordisk skogssjölera. Den djuprengörande masken rengör effektivt porer och absorberar överflödig olja och fett. Masken fungerar uppstramande och minskar synligheten av porer och eliminerar spår av akne. Huden blir snygg, fräsch och med en vacker och naturlig utstrålning. 

MÁDARA Ultra Purifying Mud Mask är speciellt utformad för en kombinerad/fet hudtyp. Masken rekommenderas inte för mycket känsliga och hyperkänsliga hudtyper.

Aktiva ingredienser: Lera, Lavendel, Vattenkrasse, Alger.

VEGAN
Nötfri
Natural & Organic ECOCERT
Ej testad på djur

Rekommenderad att använda två gånger i veckan som klargör behandling för fet, blandhy, hud med förstorade porer, fläckar, akne. Rekommenderas en gång i veckan för att bekämpa hud med slöhet, trötthet och ibland inflammation.

12,5ml

Madara

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Bästa lermasken!

  Bästa lermasken jag testat. Har torr hud men gillar att göra en rejäl rengöring en gång i veckan. Den pirrar härligt i ansiktet, känns som en aktiv mask vilket nog gör att den inte passar känslig hy. Huden blir inte torr efteråt och jag upplever att porerna ser mindre och renare ut.

  Jenny6150
  för 2 månader sedan
 • liten flaska

  12 ml är ingenting, flaskan är inte stor vilket jag nog borde tänkt på innan jag beställde.

  guldlock999
  för 5 månader sedan
 • Vilken mask!

  Har en kombinationshy med oljiga partier/akne. Efter bara en veckas användning av denna (3 gånger), så märker jag att min hy för första gången på länge håller sig matt men återfuktad hela dagen. Har inte fått några nya finnar.

  Michaela310
  för 9 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017