Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BABOR Fluids FP – hudnyttigt godis

BABOR Fluids FP – hudnyttigt godis

BABOR Fluids FP, det första företaget i världen att skapa exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form som än idag är hjärtat av BABORs behandlingar.

BABORs ampuller, eller fluids som Babor själva kallar dem, är deras igenkännande tecken. Engångsdoser fullspäckade med småmolekylära ingredienser, förpackade i 2 ml sterila glasampuller. Hygieniskt och välbevarade ingredienser som ger aktiv hudvård som når djupare än ett serum.

BABOR producerar över 60 000 fluids varje dag, det ger ett produktionsrekord på 15 miljoner av dessa mirakelkoncentrat. Bakom varje fluid finns 2 års forskning och 100 olika testers som utförs för att garantera en säker produkt och ge hudvård i sin renaste form.

Som ett första steg vid rengöring av huden

Varje gång en ampull knäcks så matas huden med 2 ml aktiva ämnen som ger direkt effekt på huden. Vare sig du behöver en extra boost av fukt, vitaminkick eller en utslätande lifting effekt så finns en fluid som passar. För alla unika behov och hudtillstånd finns den rätta fluiden.

Fluids är det första steget efter en noga rengöring av ansikte, hals och dekolletage. Man bryter flaskhalsen med bipackad ampull öppnare som placeras på ampullens övre, häller sedan fluiden i handflatan och applicerar koncentratet med strykningar och genom att klappa in den varsamt i huden. Därefter följer man upp med en vårdande dag/nattkräm.

BABOR Fluids i korthet

  • Ampull med 2ml aktiva ämnen med direkt effekt
  • Ger din hud extra energi
  • Fungerar som ett första steg vid rengöring av huden

Fluids är designande för att boosta huden, ge huden direkt effekt och öka önskat resultat av sin hudvård. Fluids gifter sig väl med BABORs alla hudvårdsprodukter och det finns utrymme för att skräddarsy sin alldeles egna unika kombination. Fluids kan användas morgon och/eller kväll som en intensiv kur på minst 7 dagar eller varje dag om så önskas.

Extra boost av återfuktning för huden

BABOR har ett brett utbud av fluids och idag finns det 13 olika att välja mellan. Ett tips är att börja med Hydra Plus Active Fluid, en super boost av fukt för alla hudtyper och hudtillstånd, skapar grunden till en välmående hud. Ett annat tips när vi närmar oss högtider som Alla Hjärtans Dag och Påsk är BABORs hudnyttiga Påsk kalender där det bakom 14 luckor av romantisk rosa gömmer sig BABORs unika fluids.

2015-02-11

Se hela vårt utbud av BABOR Fluids FP här

Tillbaka till Lyko Magazines startsida

Fakta

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018