Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hårtrend - glamouröst

Hårtrend - glamouröst

I höst får ditt hår gärna andas Hollywood-drömmar med blanka längder och glammiga lockar.

Hårtrend - glamouröst”80-talsswag! En retrosnygg look där luggen och vågorna vid halsen arbetats utåt för att skapa en ’midja’ i håret. En glamourös frisyr som tar lite tid och kräver att du jobbar med antingen locktång eller stora spolar”. Foto: Joico.
Hårtrend - glamouröst”Ett vågigt hår är alltid vackert, passar många och enkelt att göra själv med hjälp av en vågtång. Mörkare rötter än toppar såg vi mycket under 2013, men här har modellen en uppdaterad version med en mer subtil blond fejdning – en färg som både håller länge, är enkel att sköta och ger ett naturligt intryck”. Foto: Joico.

Passar perfekt som festfrisyr

Hårtrend: glamouröst”Det klassiska Hollywoodsvallet är en återkommande hårform och passar perfekt till fest. Den andas sensualism, men kräver ett långt hår och en hel del jobb med värmespolar och toupering.”. Foto: GHD.
Hårtrend - glamouröst”För dig som är långhårig är den här frisyren jättefin och samtidigt enkel. Be om att få en lätt uppklippning kring ansiktet och föna håret med rundborste för att få den rätta glansiga finishen”. Foto: CloudNine.
Hårtrend - glamouröst”Ett friskt, välvårdat, glansigt hår är alltid rätt och ger håret en lyxig tyngd. För den här glamourösa looken behöver ditt hår vara tjockt och långt, och gärna ha naturliga vågor i håret som sedan förstärks med hjälp av stora spolar.”. Foto: CloudNine.
Hårtrend - glamouröst”Den lyxiga, tunga känslan kräver styling med en mycket stor locktång eller stora spolar. För att få till de bruna, glansiga skiftningarna i håret behöver du gå till en duktig frisör, något som är lättast att åtstadkomma på ett obehandlat eller naturligt brunt hår.”. Foto: Schwarzkopf.
Hårtrend - glamouröst”Här ser vi ett hår med en varm, sandfärgad blond ton som passar många. Till skillnad från kalla blonda toner, som kan vara svåra att underhålla, är den här enkel att sköta om då den drar åt det varma hållet. Stylingen kan vara lite svår att få till, och kräver att du med fint, nordiskt hår arbetar med spolar eller locktång och sedan toupering.”. Foto: Schwarzkopf.

Här hittar du de värmeverktyg du behöver för att få till både blanka längder och glammiga lockar

Tillbaka till Lyko Magazine's startsida

2014-10-29

Inspiration

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018