Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hårtrend – Frisyrer med extra allt!

Hårtrend - Frisyrer med extra allt!

Glöm platta och tråkiga vardagsfrisyrer. En av höstens hetaste hårtrender är stor, överdimensionerad och – inte minst – överdriven. The bigger the better!

Hårtrend - Frisyrer med extra allt!”Den asymmetriska formen med mycket volym på ena sidan är en look som kräver lite jobb, men passar alla hårtyper och är lätt att göra själv, med eller utan locktång beroende på om du själv är rak eller lockig”. Foto: Amika.

För dig med långt hår

Hårtrend - Frisyrer med extra allt!”Spot on för långt hår – den triangulära formen med nätt form upptill och överdriven volym nedtill skiljer sig från tidigare säsonger och är helt rätt i höst. Satsa på volym under öronen genom att locka slingor från axlarna och nedåt. Låt håret på hjässan förbli rakt”. Foto: Schwarzkopf.
Hårtrend - Frisyrer med extra allt!”Alla drömmer om stora hår. En oversizad lejonman är lättast att göra på dig med naturligt lockigt, tjockt, långt hår – men även då krävs extra löshår och en utfyllnad som placeras mitt på hjässan för att få rätt storlek och volym på håret”. Foto: CloudNine.
Hårtrend - Frisyrer med extra allt!”Bästa redskapen för den här lejonmansfrisyren är två saker: en assistent och en fläkt! Modellen är klippt i en triangulär form med bredd över axlarna där man har lockat lösa lockar från öronhöjd och nedåt”. Foto: ghd.

Kontrasterande med färgslingor

Hårtrend - Frisyrer med extra allt!”Här har man lekt med ett oversizat hår, men hottat upp det hela genom att addera kontrasterande färgslingor. För dig som vill ha ett stort hår, och som själv har naturligt mycket volym i håret”. Foto: Vidal Sassoon.
Hårtrend - Frisyrer med extra allt!”Trenden med det överdrivet stora håret syns inte bara i utsläppta former, utan också i uppsättningar. Massor av löshår, torrpuder, toupering och spray krävs för denna look – det är inget du gör själv hemma”. Foto: CloudNine.

60-tals frisyr i modern tappning

Hårtrend - Frisyrer med extra allt!”En modern tolkning på 60-talshår á la Brigitte Bardot! Enkel att göra själv, men kräver ett tjockt, fylligt hår. I grunden en enkel frisyr som glammats upp med volym upptill på hjässan”. Foto: CloudNine.
Hårtrend - Frisyrer med extra allt!”Tricket för att få till frisyren med den tjocka, stora luggen är att be frisören klippa den ända bak från virveln på hjässan, Snyggast blir det om luggen ligger precis i ögonhöjd. Hårfärgen är lätt att sköta då den känns lite urtvättad så du kan färga botten själv utan att behöva gå till frisören”. Foto: Wella Professionals AW14.

Se vårt utbud av stylingprodukter här

Tillbaka till Lyko Magazine's startsida

2014-11-14

Inspiration

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018