Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

TRENDUPPDATERING! 7 AKTUELLA TRENDER FÖR VÅREN OCH SOMMAREN

Trenduppdatering!Från bohemvågor till nakna naglar – vår- och sommartrenderna knackar återigen på dörren. Lyko har valt ut 7 trender både för hår och makeup att inspireras av.

BOHEMVÅGOR

Bohemvågor

Släpp alla tankar på perfekta lockar och låt istället de slarviga bohemvågorna inspirera dig i vår. Tricket här är att använda en stor locktång för mjuka vågor snarare än korkskruvar. Låt håret svalna och borsta sedan igenom för ett rufsigare och mer ostyrigt resultat.

Din hjälteprodukt: ”Soft curl tong”, Ghd, 1599 kr

 

”NO MAKEUP-MAKEUP”

No makeup-makeup

Alla morgontröttas favoritlook: den osminkade fast ändå sminkade. Här handlar det om att satsa på en bra bas men inte så mycket mer. Jämna ut hyn med en CC-kräm, böj fransarna men skippa mascaran och borsta igenom ögonbrynen. Klart!

Din hjälteprodukt: ”CC cream”, Lumene, 129 kr

 

KORTA KLIPP

Korta klipp
Korta klipp

Den så kallade ”Lob”:en (long bob) är fortfarande supertrendig och letade sig även in på catwalken för vår/sommar 2015. Det här är en perfekt frisyr för alla med skandinaviskt fint hår eftersom den gärna ska klippas rakt av vilket ger en illusion av mer hår. Kortare längder ger dessutom hårets egna självfall en möjlighet att komma fram.

Vill du förstärka det ytterligare? Använd ett saltspray och krama in i torrt hår för att få en ”ostyrig” look.

Din hjälteprodukt: ”Dry styling ocean spritz”, Wella Professionals, 159 kr. Denna kommer att ersättas från 18 maj av Wellas nya stylingserie Eimi OceanSpritz.

 

LYSTER

Lyster

Vi vill inte ha helt matt hy men inte heller glansig. Nej, huden ska ha en lyster som om den kommer inifrån. Fuska med lystergivande serum eller punktmarkera ansiktets högsta punkter med en highlighter.

Din hjälteprodukt: ”Highlighting duo Shell and lace”, Anastasia, 220 kr

 

HALVUPPSÄTTNINGEN

Halvuppsättningen
Halvuppsättningen

Den perfekta uppsättningen! Du får bort håret från ansiktet samtidigt som du visar dina böljande längder. Dessutom är det löjligt enkelt. Snurra håret bort från ansiktet och fäst med en snodd. För extra hållbarhet: spraya texturspray innan du börjar och avsluta med två hårnålar och nåla fast uppsättningen mot bakhuvudet. Vill du få frisyren att se lite lyxigare ut? Jobba med synliga hårnålar så som Valentino gjorde på sin visning.

Din hjälteprodukt: ”Perfect texture”, Alterna, 479 kr

 

LÅGA SVANSEN

Låga svansen
Låga svansen

Det finns egentligen inga rätt eller fel när det kommer till hästsvansar. Gör det som du trivs i! Men vill du vara lite extra trendig i år så kan du inspireras av Giambattista Valli eller Fendi som båda bjöd på låga svansar under sina visningar. För festligare tillfällen: inspireras av Stella McCartney och använd en ”krus”-tång för extra textur i svansen.

Din hjälteprodukt: ”Volumaster professional”, OBH Nordica Björn Axen Tools, 695 kr

 

NAKNA NAGLAR

Nakna naglar

Skippa det mörkröda lacket och låt naglar täckas av ett ”nästan-inte-där”-lack istället. Leta efter nyanser som går i beige, krämvitt eller ljus persika.

Din hjälteprodukt: ”Nagellack” i ”Gnejs”, Idun Minerals, 89 kr

 

LILA SKUGGOR

Nakna naglar

Pasteller hör våren till och i år är inget undantag. Men istället för mintgrönt eller gult väljer vi nyanser som går mot syrén och ljust lila istället. Vackert både dag som kväll!

Din hjälteprodukt: ”Eye quartet mineral palette” i ”05 Violet”, Clarins, 399 kr

 

Tillbaka till Lyko Magazines startsida

Inspiration

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018