Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

I mitt badrumsskåp med Jonna Lundell

I mitt badrumsskåp med Jonna Lundell

I mitt badrumsskåp med Jonna Lundell

Jonna Lundell driver tillsammans med sin kille det populära Youtube-kontot Jocke & Jonna med över 300.000 prenumeranter. Vi på lyko.se har besökt hennes badrumsskåp för att se vilka produkter som är hennes favoriter och även ta del av lite skönhetstips. Häng med!

Vem är du?

Jag är en glad och positiv tjej som älskar allt inom, smink, hår och hud.

Vilken doft beskriver dig bäst?

Jag skulle nog säga en blommig, somrig och varm doft. Produkttips: (1.) Ariana Grande Ari EDP 50ml

Vad är skönhet för dig?

Mitt hår är allt. Har jag en dålig hårdag så är hela dagen förstörd!!

Vilken produkt räddar dig en stressig vardagsmorgon?

(2.) Kevin Murphys Fresh hair dry clean spray, helt klart! Den håller verkligen vad den lovar och underlättar en stressig morgon.

Vilken är den senaste produkten som flyttat in i ditt badrumsskåp?

Det måste vara (3.) Redken Blonde Idol paketet som jag fick i födelsedags present av en vän. Jag har dock inte hunnit testa det än men jag är säker på att det är super bra då min vän jag fick det av är en expert inom hår.

Vad fokuserar du helst på när du sminkar dig för en fest?

Bas, bas och åter igen BAS. En bra bas är väldigt viktig för mig! Produkttips: (4.) Clarins Everlasting Foundation 110,5 Almon

Hur tar du hand om din hy? Vad missar du aldrig?

Jag skulle aldrig kunna ge en dag utan ansiktskräm, så det missar jag aldrig. Produkttips: (5.) Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex

Vad gör du med ditt hår? Hur tar du hand om det?

Jag är väldigt mån om mitt hår så jag försöker ge det så mycket fukt det bara går då jag har väldigt torrt hår. Produkttips: (6.) Kevin Murphy Hydrate-Me Wash Shampoo

Vad är ditt bästa skönhetsknep?

När det gäller hår så är det definitivt (7.) Kevin Murphys Maxi Wash detox som är ett shampoo som rengör på djupet och tar bort ALLA produktrester, avgaser och liknande från håret.

Vilken produkt är din absoluta favorit på lyko.se?

Jag är en sucker för Kevin Murphys produkter, men min absoluta favorit måste nog vara deras (8.) Plumping serie då det gör mitt jätte tjockt och förhindrar håravfall på en och samma gång!

Ariana Grande Sri EDP 50ml Kevin Murphy Fresh hair dry clean spray Redken Blonde Idol Paket Clarins Everlasting Foundation 110,5 Almon Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex Kevin Murphy Hydrate-Me Wash Shampoo KEVIN MURPHY MAXI WASH DETOX SHAMPOO Kevin Murphy Plumping Wash
Prova Jonnas lykofavorit Kevin Murphy Plumping Paket, just nu får du 20% Gäller t.o.m onsdag 1/6, ange jonna20 i kassan!
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018