Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Beauty heroes – dina måsten i badrummet

Beauty heroes - dina måsten i badrummet

Precis som det finns modeklassiker finns det så klart skönhetsklassiker som man bara måste prova någon gång i livet. Här är 10 sköna produkter som förtjänar en plats i ditt badrum.

Clarins Instant Light

Kultklassiker för läpparna

”Instant light lip perfector” från Clarins är en riktig klassiker och förtjänar helt klart en plats i sminkväskan. Finns i flera olika färger men ”01” är nog den som älskas mest och ger en perfekt ”nude”-läpp samtidigt som du får massvis med fukt. Dessutom är doften helt fantastisk.

Produkttips: http://www.lyko.se/clarins/clarinsinstant-light-natural-lip-perfector-01-rose-shimmer

Nuxe Multiolja

Multioljan nummer ett

Det här är kultoljan som har varit på tapeten långt innan håroljor och kroppsoljor. ”Huile prodigieuse” från Nuxe har varit en klassiker i mångas badrumsskåp i årtionden. Och vi förstår varför! Den här torroljan kan du använda i håret, på kroppen och i ansiktet. Och doften är så pass omtalad att Nuxe förra året lanserade en parfym som ska dofta precis som oljan. Kanske den också blir en ”Beauty hero” om några år?

Produkttips: http://www.lyko.se/nuxe/nuxe-huileprodigieuse-oil-100ml

Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask

Den första ”champagnemasken”

Amerikanska Bliss kultmask ”Triple oxygen instant energizing mask” har bland annat utsetts till bästa skönhetsprodukt fem år i rad av Instyle magazine och det är inte svårt att förstå varför. Den här masken bubblar som champagne på huden och får dig att känna dig uppfräschad på ett kick. Idag finns en rad liknande produkter men originalet är fortfarande svårslaget.

Produkttips: http://www.lyko.se/bliss/bliss-tripleoxygen-instant-energizing-mask

ghd V opal styler

Mästaren på värmeverktyg

ghd (förkortning för Good hair day) är kända för sina stylingverktyg och främst deras ”stylers”. Förutom kvalitet får du mer än bara ett verktyg, du får en plattång och en locktång i ett och de utvecklar dessutom hela tiden sin teknik för att göra värmestyling så effektiv och skonsam som möjligt.

Produkttips: http://www.lyko.se/ghd/ghd-v-opal-professional-styler

Clean Warm Cotton

Nytvättade doften

Säg den som inte älskat en parfym från Clean någon gång i sina dagar. Det är något som är så lockande med den där nytvättade och fräscha känslan och ”Warm cotton” är en riktig klassiker här. Nytvättat med en hint av citrus och en imponerande hållbarhet. Inte undra på att den är en klassiker.

Produkttips: http://www.lyko.se/clean/cleanwarm-cotton-edp-60ml

Moroccanoil

Håroljornas hårolja

”Moroccanoil treatment” är håroljan som startade trenden med oljor. Den här nutida klassikern kan du använda i både fuktigt och torrt hår och den ser till att båda lugna ner frissiga längder, skydda dem mot värme och hålla ihop kluvna hårtoppar lite längre. Inte undra på att den älskas av så många!

Produkttips: http://www.lyko.se/moroccanoil/moroccanoil-100ml

Babor - Veteranen

En av de första ”cleansing oils”

Att tvätta ansiktet med en olja blir allt vanligare, men varför ska man göra det egentligen? Jo, för att olja löser olja. Det innebär att en tvättolja är det perfekta sättet att få bort tung makeup och även passar dig med fet hy. Det här insåg tyska Babor för längesedan och deras ”Hy-öl” är en av klassikerna när det kommer till tvättoljor.

Produkttips: http://www.lyko.se/babor/babor-cleansing-hy-ol-200ml

KEVIN MURPHY FRESH HAIR DRY CLEANING SPRAY

Hårets bästa vän

Bästa sättet att snabbt fräscha upp håret? Torrschampo! Enkelt att använda, ger håret ny volym och låter dig skippa hårtvätten en dag till. Ett torrschampo är dessutom ett enkelt sätt att få in lite textur och extra volym om ditt hår är tunt och fint.

Produkttips: http://www.lyko.se/kevin-murphy/kevin-murphy-fresh-hair-dry-cleaning-spray

Babor Fluids

Före serum kom de här

Ett serum ingår numera i de flesta hudvårdsserier och används före ansiktskrämen för att ”boosta” huden med extra antioxidanter och skydd. Även här var tyska Babor före sin tid och deras ”fluider” är verkligen en extra boost i styckesförpackning. Det finns en för varje hudtyp och de är perfekta att använda antingen som en kur eller när huden behöver lite extra omvårdnad.

Produkttips: http://www.lyko.se/babor/baborfluids-fp-moist-lipid-multi-active-vitamin

Tangle Teezer - Räddaren i nöden

Hårborsten som passar alla hår

Trassligt och svårutrett? Eller känsligt och försvagat? Spelar ingen roll! Tangle teezers hårborstar passar alla hårtyper och är perfekt för att reda ut både torrt och blött hår. Det här är verkligen den ultimata hårborsten som skonsamt reder ut alla tovor.

Produkttips: http://www.lyko.se/tangleteezer/tangle-teezer-salon-elite-midnightblack

2015-09-17

Läs vår intervju 'Ekologiskt - Vad innebär det?'

Tillbaka till Lyko Magazines startsida

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018